Jesteś poj🤬y czy co? Houthi polują na cywilne okręty handlowe przypadkowych statków powodując że ruch przez kanał sueski jest wysoce ryzykowny i kosztuje więcej. Brzmisz jak jakaś post-sowiecka sierota.
Iwan. Większość statków handlowych należy do krajów republik bananowych gdzie płaci się mniej podatków. Powinieneś to wiedzieć bo wasza tak zwana "flota cieni" działa na tej zasadzie.
Kolejny tytan intelektu spod znaki czerwonej gwiazdy.
Przyda Ci się wizyta u jakiegoś specjalisty od głowy...
Raz. To co się dzieje na Wall Street nie ma większego znaczenia dla kanału sueaskiego.
Dwa. USA nie jest producentem kawy. Przynajmniej nie istotnym.
Trzy. Podstawowe produkty są produkowane najczęściej w Polsce i na terenie EU, więc USA nie ma nic do tego.
A ty co, jesteś miłośnikiem USA, że tak ich bronisz??
Ile płacą ci dolarów za każdy komentarz, jankesie??
A co ty tak bronisz tych zbrodniarzy USA??
Jesteś ich miłośnikiem, czy ich sprzedajną suką??
Ile dolarów płacą ci za te komentarze, co??
Smutno się czyta takie komentarze. Ewidentnie masz albo problemy z głową albo jesteś czyimś płatnym trollem.
Szukanie jakieś kretyńskich spiskowych teorii w tym że USA bombarduje grupę która powoduje przerwy w handlu światowym, głównie dotyczącym Unii Europejskiej a nie USA, nie jest normalne.
Szukanie jakieś kretyńskich spiskowych teorii w tym że USA bombarduje grupę która powoduje przerwy w handlu światowym, głównie dotyczącym Unii Europejskiej a nie USA, nie jest normalne.
Podoba mi się jak WYMĄDRZANIEM jest stwierdzenie że .
Jesteś typowym chorym psychicznie człowiekiem który ma jakieś chore teorie w głowie - p🤬lenie o USA i demokracji. Konfrontując się z prostym faktem, który tej teorii przeczy - tym że USA nie zyskuje za wiele na atakowaniu Houthi bo głównie UE profituje z tego, nie jesteś mentalnie w stanie nawet spróbować z tym dyskutować, tylko odrazu włącza Ci się Twoja choroba umysłowa i przechodzisz do jakiś pobocznych ataków.
Człowieku, ja z tobą nie rozmawiam, rozumiesz??
Dla mnie USA jest wrogiem i zbrodniarzem, i nigdy nie będzie przyjacielem.
Więc idź ssać pałę Trumpowi, zamiast bronić zbrodniczej polityki USA tu na forum, za ich krwawe dolary, jankeski trollu.
Nie mowilem nic na temat wplywu Niemiec na Polske. NIemcy tutaj tak samo sa ofiara. To jest straszne jak ten kraj sie zmienil w ciagu ostatnich 10 lat. Wszystko wina lewych Politykow. Niemcy sa od 2 wojny terenem okupowanym przez Amerykanow i ustawiaja cala swoja polityke pod Ameryke, albo Rosje i tak wkolko. Masz calkowita racje, ze tutaj zawinila wladza i media. Niemcy sa za slabi i zbyt zmanipulowani, aby samodzielnie zerowac na Polsce. Niemcy i Francja sa latwiejsci do Manipulowania. Polska to bardzo silny i niezalezny kraj, ale nowa mentalnosc ludzi oraz lewackie podejscie wladz niszczy ten kraj. Rozwiazania w najblizszym czasie nie bedzie i wydaje mi sie ze bedzie nawet gorzej. Trzeba sie poprostu dostosowac do nowych realiow, albo wyjsc na ulice.