Wysłany:
2013-01-26, 9:26
, ID:
1788091
28
Zgłoś
@McMenel
Zalogowałem się specjalnie żeby Ci odpowiedzieć. Przede wszystkim nikt pedofilii nie demonizuje, bo nie trzeba tego robić. To jest choroba psychiczna i nic więcej. Bo o ile jestem w stanie zrozumieć, że nastolatka może się dorosłemu mężczyźnie spodobać, to nikogo przy zdrowych zmysłach nie będzie pociągać ośmiolatka. Problem pedofilii to nie tylko gimbuski dające d**y na prawo i lewo. To przede wszyskim molestowanie dzieci, które z seksem nie miały jeszcze absolutnie żadnej styczności, nie wiedzą do czego służą narządy płciowe i myślą że dzieci przynosi bocian. I nie ma tu mowy o żadnym relatywiźmie moralnym. 33 latek spotykający się z 23 latką jest postrzegany nienajlepiej przez społeczeństwo ale jak najbardziej normalny. 23 letnia kobieta jest już... no cóż KOBIETĄ. Uświadomioną, w pełni cieleśnie wykształconą (w zdecydowanej większości przypadków). I następnym razem sugeruję słuchać ze zrozumieniem. Autor nie pochwala moralnie puszczania się 13 latek. Powiedział, że dwoje trzynastolatków może się "zakochać". Filmik nie był o tym czy dzieci powinny uprawiać seks czy nie, tylko o szukaniu usprawiedliwień dla pedofilii. Ale nie ma żadnego usprawiedliwienia. To chora dewiacja, którą należy leczyć. Także nie wiem kolego czy próbujesz trolować czy nie, ale jeśli piszesz poważnie, to sugeruję zdjąc sutannę i udać się na wizytę u psychologa.