panowie, a co jeśli to kobieta będzie pedofilem i zgw🤬ci 13-stolatka?-co jej wtedy trzeba będzie obciąć?
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.javal-
pierwsze primo; o ilu slyszalem to nie wiem, ale stosunek z nieletnim ponizej 15 roku zycia jest karalny praktycznie w calym cywilizowanym swiecie, a przeciez bylo ostatnio kilka przykladow na polskich portalach w ktorych opisywane byly przypadki seksu nauczycielek z nieletnimi>
2. nie chrzan mi,ze powiedzmy chlopcy ponizej 15 roku zycia odbiora jako sukces zyciowy powiedzmy napastowanie psychofizyczne przez dorosla kobiete.
3.chyba nie jestes az tak naiwny, zeby myslec o 13 letniej gimnazjalistce w obcislych leginsach z kolczykiem w odslonietym pepku, ze ona to robi dla mamy badz kolezanek-ona to robi, zeby zwracac uwage mezczyzn.
4.co ze sztuka- p🤬lnalbys Polanskiemu z liscia za to ze przelecial trzynastke w dupe?
5. jak przyjechalby nieswietej pamieci Kosinski,Nabkow czy Vian do Polski to tez za prawdziwe pedofilskie fantazje chcialbys ich zajebac?-nie, tego jestem na 100% pewien.
nie ma sie co spinac, ten miecz ma obusieczne ostrze- pedofile byli, sa i beda i kara najczesciej im nie pomoze, bo leczy skutki a nie przyczyne.
sinjids napisał/a:
Sam sobie teraz trochę zaprzeczasz, wiesz...?
Dość jasno stwierdziłeś że u władzy w KK są sami tacy sk🤬ysyni...