Jednocześnie zapraszam na inne posty, które jakiś mod postanowił wypieprzyć do Hyde Parku i innego badziewia, są może i bardziej ciekawe (mam nadzieję).
Pali się wlew do baku a pierwszy wybucha silnik odpychając samochód w tył i psując Pana. Płomień na pewno przedostał się przewodami paliwowymi i spowodował wybuch w silniku(bo przecież tam jest najwięcej łatwopalnego paliwa).
Seems legit.
Loki91, zapomniałeś, że do wybuchu potrzebne jest powietrze (a w szczególności tlen) którego w baku brakuje. Samochody nie wybuchają i wiem to z doświadczenia, bo kiedyś się na osiedlu spalił jeden . Dla efektu dodali jakieś środki pirotechniczne albo butelki z benzyną.
Jednocześnie zapraszam na inne posty, które jakiś mod postanowił wypieprzyć do Hyde Parku i innego badziewia, są może i bardziej ciekawe (mam nadzieję).
Przykra sprawa, jednak na zamieszczonym gifie nie ma palącego się samochodu...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie