@dzordze zapraszam do Torunia w każdy piątkowy wieczór
Albo przejedź się przez Inowrocław w jakikolwiek ładny wieczór, na bank spotkasz kogoś chętnego na ćwiarę
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...ta arabska muzyka na początku zaprawdę c🤬jowa, ale jakie wyścigi taka muzyka
![]()
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tres@Roszp Swego czasu najszybsze auto na 1/4 mili w polsce to było kombi, jakieś audi, ale nie pamiętam dokładnie, ale z tego co pamiętam zdecydowało to, że wersja kombi miała lepszy współczynnik oporu powietrza.
Jak ktoś nie wierzy, że kombi lepsze to tu link
autokult.pl/2012/02/10/podstawy-aerodynamiki-pojazdow-cz-2-jak-typ-nad...
tylko, że tu mamy do czynienia z dziećmi bogatych rodziców (widać po samochodach) a w Japonii kupują za grosze samochód i sami tuningują
tylko, że tu mamy do czynienia z dziećmi bogatych rodziców (widać po samochodach) a w Japonii kupują za grosze samochód i sami tuningują
ja tam nie mam na co narzekać, ale wskaż mi gościa przed 25. rokiem życia, którego z własnej kasy stać na Corvette albo SLa Amg i m3 e92; i tylko 3 zauważyłem przewijając a ile jest w całym filmiku? więc nie p🤬l głupot, bo nie mówię tu o 10-letnich furach, których jest mało w filmiku i na które ziomki faktycznie wydają całą kasę