Przestańcie krytykować ludzi o poglądach LEWICOWYCH, bo są mądrzejsi od takich durni jak wy i od tych wszystkich PRAWICOWYCH, religijnych i konserwatywnych głąbów.
USA już się odwróciło od KONSERWATYWNEGO idioty, a teraz pora na Polskę.
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać.
Jakim trzeba być zerem umysłowym, żeby napisać takie brednie jak ty?
Tacy ludzie jak ty powinni mieć całkowity zakaz głosowania w wyborach jako osoby upośledzone.
podpis użytkownika
J🤬 k🤬yMoże kiedyś dasz sobie szanse na samodzielne myślenie.
Ty "myślisz" samodzielnie i jesteś idiotą, który nienawidzi kobiet, no chyba że te kobiety są dokładnie takie jak sobie wymarzyłeś.
Ja natomiast myślę samodzielnie i nie popieram oszołomów i to nieważne czy są z prawicy czy z lewicy.
Ty natomiast poprzesz każdego prostaka i chama byle tylko postępował po twojej myśli.
podpis użytkownika
J🤬 k🤬yPo pierwsze to trzeba być skończonym pop🤬leńcem, żeby dziecko brac na jakies protesty i chodzić z nim środkiem ulicy... Tego c🤬la powinni kilka razy pała po łbie oklepać... Może by pomogło bo na bank nie zaszkodziło... Po drugie policjant go k🤬a prosi nie rozkazuję. Jak stałem z piwem i powiedział "wiecie co idzie tam mniej widać i po kłopocie" to nie sadziłem sie tylko "dzieki i miłego wieczoru" (a staliśmy jako znani policji... Połowa kuratora od 15 roku życia, jakies wyroki w wieku 20 lat...). To kto jest większym pok🤬em umysłowym....... J🤬i bohaterowi tłumów drących ryja anonimowo
Po pierwsze to trzeba być skończonym pop🤬leńcem, żeby dziecko brac na jakies protesty i chodzić z nim środkiem ulicy... Tego c🤬la powinni kilka razy pała po łbie oklepać... Może by pomogło bo na bank nie zaszkodziło... Po drugie policjant go k🤬a prosi nie rozkazuję. Jak stałem z piwem i powiedział "wiecie co idzie tam mniej widać i po kłopocie" to nie sadziłem sie tylko "dzieki i miłego wieczoru" (a staliśmy jako znani policji... Połowa kuratora od 15 roku życia, jakies wyroki w wieku 20 lat...). To kto jest większym pok🤬em umysłowym....... J🤬i bohaterowi tłumów drących ryja anonimowo
zamknij morde bo takich jak ty od zawsze na dziure wale. WIEC MORDA PISIORZE
Ty "myślisz" samodzielnie i jesteś idiotą, który nienawidzi kobiet, no chyba że te kobiety są dokładnie takie jak sobie wymarzyłeś.
Ja natomiast myślę samodzielnie i nie popieram oszołomów i to nieważne czy są z prawicy czy z lewicy.
Ty natomiast poprzesz każdego prostaka i chama byle tylko postępował po twojej myśli.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Prawicowi "patrioci", katolicy i kibole. W sumie racja, nikt normalny
Ale k🤬a dupy... łapie się takiego milicjanta, wciąga się w tłum - nap🤬la jak leci i tak kolejnego.
Jak przyjeżdżają posiłki to się ich nap🤬la kamieniami i kijami z płonącymi szmatami. Kilka osób bierze zwykłe opryskiwacze ogrodowe napełnia wodą i pluje do środka psy sp🤬alają bo się boją. Oddziały są dziesiątkowane. Dalej to się zabiera radiowozy, osprzęt i jedzie nap🤬lać z innymi oddziałami.... TYLKO K🤬A TRZEBA CHCIEĆ
Troll polityczny detected - pisior j🤬y.
A z innej beczki Policja pracowała 30 lat na to, by nikt do nich nie darł mordy z hasłami: "Gestapo", "Zomo" czy inne takie... Ale pisiory takie ja ty (specjalnie z małej litery bo do szmat nie mam szacunku) wracają dawnych komunistycznych lat.
W końcu temu przewodzi TW Balbina ... Nawet ziemniak-kurdupel nie dostał męskiego pseudonimu za donoszenie xD
Po pierwsze to trzeba być skończonym pop🤬leńcem, żeby dziecko brac na jakies protesty i chodzić z nim środkiem ulicy... Tego c🤬la powinni kilka razy pała po łbie oklepać... Może by pomogło bo na bank nie zaszkodziło... Po drugie policjant go k🤬a prosi nie rozkazuję. Jak stałem z piwem i powiedział "wiecie co idzie tam mniej widać i po kłopocie" to nie sadziłem sie tylko "dzieki i miłego wieczoru" (a staliśmy jako znani policji... Połowa kuratora od 15 roku życia, jakies wyroki w wieku 20 lat...). To kto jest większym pok🤬em umysłowym....... J🤬i bohaterowi tłumów drących ryja anonimowo