Czasami się nie dziwię policji. Za 3 koła użerać się z j🤬y bydłem nie warto. Zostaje więc jedynie przyjemność z zaj🤬ia w ten p🤬lony tepy łeb jakiegoś rurkowca co płaczę jak mu się farmwil nie włącza, albo głupiego k🤬iszona co myśli że p🤬da jest po to, żeby ją drzeć albo dawać koleżance do wylizania.
#jajebie
Ale taka ich praca, jeśli ktoś sobie nie radzi psychicznie to za podobną kwotę może siedzieć na kasie w supermarkecie.... a no tak, jednak nie za podobną, tylko prawie 2x mniejszą.
No to o co chodzi?
podpis użytkownika
J🤬 k🤬yO co mi chodzi?
o J🤬y ludzki szacunek do siebie. Generalnie mam wyj🤬e czy ktoś r🤬a żone chłopaka czy fafika ale szanować się trzeba. W policji też jest hołota ale tak jak wszedzie znajdzie się z🤬b. Mają płacone za stres i wykonywanie zadań często wbrew ich przekonaniom,. Ale jak k🤬a mać j🤬e ścierwo prowokuje bez kompletnie ułamka szacunku to powinno dostać wp🤬de i do wora. Nasze dzieci to oglądają i traktują to jak normę.
Co by kto nie myślał i nie miał jakiej racji - szacunek k🤬a człowieka do człowieka to podstawa bo nie jesteśmy w j🤬ej brazylii czy innej dziczy.
Amen i c🤬j.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Rodzice musieli byc z Ciebie bardzo dumni gdy w wieku 15 lat miales kuratora... A w w wieku 20 jakis wyrok.... Ja pie**ole.....
podpis użytkownika
Ola gringoalbo głupiego k🤬iszona co myśli że p🤬da jest po to, żeby ją drzeć albo dawać koleżance do wylizania.
Przestańcie krytykować ludzi o poglądach LEWICOWYCH, bo są mądrzejsi od takich durni jak wy i od tych wszystkich PRAWICOWYCH, religijnych i konserwatywnych głąbów.
USA już się odwróciło od KONSERWATYWNEGO idioty, a teraz pora na Polskę.
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać.
Jakim trzeba być zerem umysłowym, żeby napisać takie brednie jak ty?
Tacy ludzie jak ty powinni mieć całkowity zakaz głosowania w wyborach jako osoby upośledzone.