podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?podpis użytkownika
100% kiełbasy
Ale niezawisłe sądownictwo to przecież bajka dla intelektualnego plebsu. To taki jednorożec wśród prawa.
Niezawisłych sądów nie było w PRLu, nie było za Wałęsy, nie było za Millera, nie było za Tuska i nie będzie za Kaczyńskiego.
K🤬a, jaką amebą umysłową trzeba być żeby wierzyć że tu chodzi o sądy? Ludzie litości. Poczytajcie sobie Bocheńskiego, Brzezińskiego, Bartosiaka, Sykulskiego, obejrzyjcie sobie aktualne wiadomości, dodajcie 2+2 i wtedy może dotrze co tu się teraz odp🤬la i dlaczego jest jak jest.
Różnica zasadnicza. W sprawie praworządności w Polsce został uruchomiony słynny już art. 7.
Ponadto Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej zawiesił obowiązywanie przepisów polskiej ustawy o SN.
A więc to nie minister spraw zagranicznych Francji zmusiła Polskę do zawieszenia działania ustawy o SN.
Wiek emerytalny sędziów polskiego SN to bardzo ważna sprawa, bo pod pretekstem troski o zdrowie naszych
schorowanych i starych sędziów pozwala na ordynarne obsadzenie Sądu Najwyższego, KRS ludźmi którzy
będą orzekać zgodnie z oczekiwaniami partii
Dokładnie to samo co na tym filmie policja robiła w trakcie protestów na Krakowskim Przedmieściu.
Ja to wszystko rozumiem, tylko ze jak we Francji gina ludzie na ulicach, łamana jest wolność innych ludzi to UE nad tym nie dyskutuje. Chowa głowe w piasek bo we Francji rzadzi "ich" człowiek. Chodzi tylko o to. Tak jak pisałem jakby u nas jakiś KOD-chodan dostał w morde z kulki to była by awantura na cała europę.
Tylko że lemingu ten filmik to jedno z łagosniejszych zachowań francuskiej policji. Tam zgineło kilku ludzi, strzela sie do nich z gumowych kul, w ruch poszły armatki wodne i gaz i to nie w spraju tylko w granatach które urywaja kończyny. A leming płacze że go kieszonkowiec obrabował z 500+, które jako ochłap rzucił mu PiS.
podpis użytkownika
100% kiełbasy
K🤬a ten gość się przyznał do winy więc o c🤬j ci chodzi?
Tak zeznał na początku. Dopiero później pod wpływem papug które mu peło dało aby była medialna afera wycofał się.
Czyli k🤬a minister podał prawdziwą wersję na obecną chwilę.
Zresztą już mi się chce srać tym p🤬leniem o tej kolizji. Tak KOLIZJI. To nie był wypadek tylko kolizja.
Więc jak już skończyłeś p🤬lić to zobacz w grafiku czy nie masz jakiejś kolorowej parady czy czarnego wtorku czy co tam macie w planach.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.I k🤬a dobrze, że się strzela. Można protestować ale nie palić ludziom samochody i demolować sklepy. Ktoś pracował by to kupić. Rozumiesz różnice lemingu?
Nikt się nie wp🤬la w ich politykę wewnętrzną bo to co się tam teraz dzieje to są zwykłe sprawy kryminalne.
Władzy UE nie interesuje, że jakiś tam Jan Pierr Wc🤬jondonton wk🤬ił się, że zarabia za leżenie 3000€ a chciałby 5000€ i za to poszedł i spalił somsadowi złodziejowi nowego Zitorena.
To co się dzieje w Polsce to jest jawny zamach stanu i próba transformacji Polski na powrót w komuszą dyktaturę hybrydową.
I tak nie zaczaisz różnicy...
Ja to wszystko rozumiem, tylko ze jak we Francji gina ludzie na ulicach, łamana jest wolność innych ludzi to UE nad tym nie dyskutuje. Chowa głowe w piasek bo we Francji rzadzi "ich" człowiek. Chodzi tylko o to. Tak jak pisałem jakby u nas jakiś KOD-chodan dostał w morde z kulki to była by awantura na cała europę.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Chcę iść do piekła, nie do nieba. W piekle będę miał towarzystwo papieży, królów i książąt, a w niebie są sami żebracy, mnisi, pustelnicy i apostołowie.
Moim skromnym zdaniem winę za wypadek ponoszą kowboje z BOR
I k🤬a dobrze, że się strzela. Można protestować ale nie palić ludziom samochody i demolować sklepy. Ktoś pracował by to kupić. Rozumiesz różnice lemingu?
Nikt we Francji nie próbuje przejąć władzy nad sądami, nikt nie wyciera dupy konstytucją.
I przede wszystkim ich prezydent prywatnie jest tylko dewiantem, który lubi r🤬ać stare baby a nasz jest idiotą 24/7 i umrze idiotą.
Francuzi i Niemcy za bardzo zaczęli szczekać o niezależności(armia europejska) to koledzy zza oceanu postanowili urządzić im anarchię na ulicach.