Nie bez powodu nawoływanie ludzie do głosowania jest cechą wspólna każdej partu, im większa frekwencja tym większa subwencja, myślicie, że komuś chodziło o coś innego niż hajs? Ode mnie takiego c🤬ja.
A kogo ten k🤬s obchodzi na tej kartce? Myślisz że Schetyna z Kaczyńskim patrzą coś im tam narysował? Głos nie ważny też się liczy do frekwencji co jak pisałem przekłada się na ich subwencje.
Mnie fascynuje że ludziom chce się łazić i wk🤬iać innych, "walczyć" o jakieś ideologiczne gówna, k🤬a mi po dniu pracy śmieci się nie chce iść wyj🤬 a weekendu doczekać się nie mogę a oni całe dnie na to poświęcają
Mnie fascynuje że ludziom chce się łazić i wk🤬iać innych, "walczyć" o jakieś ideologiczne gówna, k🤬a mi po dniu pracy śmieci się nie chce iść wyj🤬 a weekendu doczekać się nie mogę a oni całe dnie na to poświęcają
Współczuje pracy skoro tak bardzo czekasz na weekend.
obserwować jak to rząd obdziera nas z naszych praw? Niedługo będziemy mieć tyle do gadania co ludzie na Białorusi. Teraz tęczowa torebka za rok będziesz mógł poruszać się po ulicy tylko z pisemną zgodą z centralizowanego urzędu.
Co ma rodzaj do pracy do chęci dni wolnych z rodzina? Nie narzekam na swoją pracę nie mniej bardziej cenie czas wolny niż ten w pracy.
Hmn na przykład których? Bo oprócz propagandy i mistycznych opowieści jakie to mamy średniowiecze to z niczym takim się nie spotkałem, to p🤬lenie jest jedynie elementem polityki j bicie kapitału jeżeli chodzi o sprawy krajowe, bo zagranicznie patrząc to póki co najwięcej ograniczeń na wolnym rynku funduje nam unia Europejska, ale w zamian mamy całe mnóstwo pięknych tęczowych haseł, które mówią o wolności.
Nawet spora część nowych opłat pochodzi dokładnie z Unii bo żreć coś muszą ale to dla naszego dobra i a jakże wolności.
Z tą Białorusią to daj sobie spokój bo jakbym Budkę idiotę słyszał oni przynajmniej faktycznie mają jakiś cel i mobilizację, która była w pierwszych może 3 dniach strajku kobiet, ale skoro wrzucili do tego całe radykalnie tęczowe lewactwo to niech wyp🤬alają.
Chodzi o zasadę. Czy w ciągu ostatnich 10 lat jakiś polityk poszedł do pierdla? za złe decyzje? za marnotrawienie NASZYCH pieniędzy? Może jakiś żuczek, ale żadna z ważnych głów, nie poleciała.
Ja mam zaraz 30 lat i c🤬ja mam, studia skończone inż-magister, zarabiam 2 razy więcej od średniej + moja podobnie, a w ciągu ostatnich 2 lat mogę co miesiąc odłożyć coraz mniej "na swoje". I nie to że zacząłem wp🤬lać kawior, staram się żyć oszczędnie.
Tnący brzytwy się chwyta. Tęczowi są tak zdesperowani że czepiają się czegokolwiek.
Po co jest strajk kobiet? O co one walczą? O pedałów? Nie, o prawo do aborcji. O prawo do legalnego usunięcia płodu. Niby wszystko w porządku, bo to mord na nienarodzonych dzieciach. Nie o to tu chodzi. Jak sądzisz, czy na wieść " noo mam 2 wiadomości dobą i złą, dobra to ta że będą państwo rodzicami, a zła to że płód jest tak zdeformowany że jak nie umrze od razu po porodzie to będzie w najlepszym wypadku kaleką jak nie warzywem."
@mygyry no to doszliśmy do względnego konsensusu, bo myślę podobnie. I sam też nigdzie nie wychodzę.
Jedyne do czego mogę nawiązać, to że tak. Nic nie mam i prócz znalezienia drugiej roboty nie widzę rozwiązania. Jedyne co mam, to brak kredytu do spłaty. Ale takich jak ja jest garstka. A choć uchodzę za egoistę to wkurzam się myśląc o choćby mojej sąsiadce która pracuje 18 godzin dziennie i jest samotną matką 2 dzieci, pewnie radzi sobie ledwo. Bo ja sobie poradzę, wolno ale do przodu. Jak podatki nie spadną to ona może już sobie nie poradzić. Co innego więcej zarabiać a co innego coraz więcej oddawać nie zwiększając swojego wynagrodzenia.
Jednego z tego co napisałeś nie łapie, piszesz że zarobisz 2x więcej niż średnia a więc ponad 10tys i twoja połowa też, więc macie miesięcznie 20k dlaczego musisz szukać drugiej pracy?