Ale co najbardziej rozp🤬ala, wchodzi taki, Kukiz, Nowoczesna czy tym podobne z kilkunastoma % w wyborach, udaje się im to dlatego, że mówią o ekonomii rekonstrukcji systemu, rozwoju to sporo ludzi chce takiej partia a jak już wejdzie to mamy festiwal sp🤬olenia, już nie to z czym szli do wyborów tylko kościół, pedały, imigranci, gender i sama ideologiczna c🤬jnia, podczas, gdy ludzie głosowało na nich właśnie dlatego, że się tym szajsem mieli nie babrać a potem równia pochyła w sondażach, wewnętrzne kłótnie, posłowie przechodzą do PO lub PIS i partia ma poparcie poniżej 2% no k🤬a mać, nawet głosując na coś nowego kończymy na 2 partiach, p🤬lę nie chodzę już na wybory.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.ja chodze.
skreslam kilku, łacznie z kartka.
mysle ze teraz trzeba bedzie rozegrac to tak zeby ludzi zachecac zeby nie szli. jesli wybory uzna sie za wazne przy rekordowo niskiej frekwencji to ludzie powinni wyjsc na ulice. to jest moje zdanie.
50prc w ogole nie chodzi na wybory i nie dziwie im sie a z tych 50prc pozostalych 30prc glosuje na pis.
teraz pojawil sie holownia. wlasnie tego potrzeba nam w polsce k🤬a. nie specjalistow tylko dziennikarzyny z krzyzem w pysku albo politykow.
zeby bylo malo to podrzedny dziennikarzyna... zakulisowiec z mam talent
Chodź na wybory i oddaj głos niewaźny , narysuj choćby k🤬sa przyazwiskach kandydatów.
W ten sposób wyrszisz swą niechęc do "elit" politycznych naszego polskiego bagienka.
Chodź na wybory i oddaj głos niewaźny , narysuj choćby k🤬sa przyazwiskach kandydatów.
W ten sposób wyrszisz swą niechęc do "elit" politycznych naszego polskiego bagienka.
Nie bez powodu nawoływanie ludzie do głosowania jest cechą wspólna każdej partu, im większa frekwencja tym większa subwencja, myślicie, że komuś chodziło o coś innego niż hajs? Ode mnie takiego c🤬ja.
A kogo ten k🤬s obchodzi na tej kartce? Myślisz że Schetyna z Kaczyńskim patrzą coś im tam narysował? Głos nie ważny też się liczy do frekwencji co jak pisałem przekłada się na ich subwencje.
Sąsiad dyma twoją grubą brzydką żonę masz c🤬jowo plana robote rozumiem cię debilku
Ty jednak nie jesteś trolem, ty jesteś po prostu najzwyczajniej w świecie niedorozwinięty.
To przez takie ameby wygrywa popis, bo debile w ramach protestu oddają nieważny głos....
Każdy kto oddał głos nieważny, albo olał wybory przyczynił się do zwycięstwa pisu.
Tyle, że nie ma po co tłumaczyć imbecylom. Idź sobie przyklej błyskawice na mordę i porób mentalną lachę homokomuchom od zoidberga.