Baronessa napisał/a:
Ten cymbał z renówy na c🤬j się wp🤬la w nie swoją broche?
Bo pewnie ten w fordzie wkurzył i jego. Nikt bez powodu się nie zatrzyma. Możemy śmiało stawiać hipotezę że ten w Fordzie robił coś na tyle głupiego że sprowokował typa z renówki bo kozaczenia. Co średnio działa na korzyść wszystkich kozaów którzy tutaj jęczą że Ford jest niewinny.
Baronessa napisał/a:
Wiadomo, że przepisy to przepisy i wina fordziaka, ale nagrywający to jakaś straszna melepeta... Jak się tak martwi o bezpieczeństwo gówniaka, to na c🤬j go w ogóle pakuje do samochodu...
Angel napisał/a:
Hamował klaksonem i jedzie z dzieckiem - jeszcze jakieś argumenty aby nie uniknąć kolizji?
Dziecko w aucie ale k🤬a musi być.
krzywro napisał/a:
ok wszystko się zgadza ale.. Wina wp🤬lającego się na pas OK ale walący też zmieniał pas, też powinien pomyśleć jadąc z dziećmi jak sam mówi.
Chłop w przypływie emocji powiedział głupio że ma dziecko w aucie, a Wy się jak nabuzowane hormonami nastolatki szukające uwagi koleżanek, czepiacie o gówno i go wyzywacie od ciot bo to powiedział. Chryste... Prawie brzmicie jakbyście bronili tego co złamał przepisy i ciągłą przekroczył bo jest większy kozak i nie ciotuje o jakimś dziecku... Mam nadzieje że to tylko hormony i jakiś dziwny symetryzm drogowy a nie wasze realne myśli.
Will70 napisał/a:
Mówię o k🤬ie która jadąc z dzieckiem celowo powoduje kolizję. Jak jesteś niedoj🤬y tak jak on, to idź do lekarza. Od głowy.
Biorąc pod uwagę że ten urywek filmu zaczyna się przed stłuczką, nie za bardzo możesz stawiać hipotezy że ten z tyłu spowodował kolizję. Musiałbyś być mieć dłuższe nagranie które pokazuje że ten w Fordzie od dłuższego czasu próbował wjechać na pas a ten z dzieckiem go blokował aż w końcu mu w dupę wjechał. Nie masz takiego nagrania. Tylko mi tutaj nie bełkocz o tym że kierowca musi mieć refleks olimpijski, bo skoro sam masz od DAWNA prawo jazdy to z racji biologicznego wieku Twój refleks Cię dyskwalifikuje do jazdy.
Dodatkowo mamy opis w którym autor, zakładam że nie kłamie, stwierdza że policji wypisała mandat Fordowi. Policji zapewne miała dostęp do dłuższego nagrania.
Bonkojad napisał/a:
A użycie słowa k.... przy dzieciach to mu nie przeszkadza.
Brzmisz jak moi kuzyni w wieku przed-nastoletnim. Zrobią coś złego i zamiast przeprosić to zaczynają wymieniać kto i co zrobił też złego... Jeden z najmniej wartościowych postów w tym temacie. Wnosisz mniej mądrości niż niektórzy tutaj których co drugie słowo to wulgaryzm...
mateuszsick napisał/a:
Niee, to było sk🤬ysyństwo i powinni nagrywającemu deskoterapię zafundować na tej ulicy tam, mógł ominąć spokojnie i pojechać ale wolał skręcić w prawo i zaj🤬. Z resztą kto ma IQ trochę wyższe od psa i nie jest j🤬ym śmieciem jak nagrywający to to zauważy co tu się wydażyło.
BambiPMT napisał/a:
Kolejna p🤬da jak kamerkowicz.
C🤬a bezpiecznie jechała? K🤬a upośledzony by zdążył zachamować przed tym fordem. Kolo się wp🤬lił specjalnie żeby móc jak rudy na psy zadzwonić. Debil k🤬a to mało powiedziane.
"j🤬y śmieć", "zadzownić na psy" - widać że szkoła się zaczęła i dzieci wróciły z wakacji.
Velture napisał/a:
Miałem w życiu kilka kolizji, zarówno ze swojej i cudzej winy, to [...]
Po napisaniu pierwszej części tego zdania powinna zapalić Ci się czerwona lampka, że może nie jesteś najlepszym ekspertem w temacie i warto swojego zdania nie podnosić. Z tego samego powodu ten typ co dziesiąty raz zdaje teoretyczny egzamin na prawo jazdy nie jest osobą z którą powinno się przed takim egzaminem rozmawiać a przynajmniej słuchać i brać do serca co mówi...
CrookerS napisał/a:
Smiec z kamerka. Zesrał by sie jakby wpuscił. Oby wypadl mu odbyt
Nie żebym bronił którejkolwiek ze stron, ale znaki drogowe w Polsce są na tyle daleko ustawione że jest sporo czasu aby zmienić pas. Ten debil w Fordzie już przed wypadkiem na ślady stłuczki w tamtym miejscu. Zamiast jechać z maksymalną dozwoloną prędkością do ostatniego momentu, to może się "ukorzyć" zwolnić i zacząć zmieniać pas przed ciągnął. Ja wiem, patrząc na komentarze ludzi w tym temacie, że to takie niemęskie zwolnić do ~30kmph albo się kompletnie zatrzymać, ale wtedy nie ma się problemu z debilami co w ramach zasad wjadą w dupę bo ciągła.
spodenki napisał/a:
To wskażesz wreszcie gdzie napisałem, że kierowca Forda nie powinien dostać mandatu, czy dalej będziesz się błaźnił głupimi tekstami ze szkoły specjalnej?
Ja się z kolei zastanawiam czemu za punktu swojego wypaczonego honoru wybrałeś sobie tą rozmowę...? Gościu w Fordzie ma tył bardziej wyklepany niż Biedroń. Ewidetnie to nie jest pierwszy raz kiedy zrobił coś w tym stylu. Ja wiem że go nie bronisz, ale po co się wypowiadasz w tonie który prawie brzmi jakbyś go bronił. Wyloguj się z konta, weź oddech i tyle.