spodenki napisał/a:
Ty popłynąłeś z Żukowską i innymi teoriami wyssanymi z palca, to ja już nie mogę? Kali móc obrażać, ale Kalego już nie... Mentalnie jesteś jak dziecko.
Ja popłynąłem z pedałami? Ty zacząłeś pisać o r🤬ających taksówkarzach Ja tylko połączyłem kropki
Gówno mnie obchodzi twoja sytuacja, rozmawiamy konkretnie o tej. Zacytuj proszę gdzie ja napisałem, że Ford nie powinien dostać mandatu.
Znowu szczeniackie ujadanie "jak już wyjedziesz z podwórka". Może jednak nie jesteś mentalnym dzieckiem, tylko podczas tych spotkań z taksówkarzami rytmicznie uderzasz o coś głową i mózg nie pracuje już poprawnie?
Nie rozśmieszaj mnie farfoclu bo zajadów dostanę. Jeździj tam sobie wokół stodoły i zbieraj doświadczenie.
Widać te pedalskie ciągoty to jednak prawda bo ja napisałem ci "o byciu wydymanym na OC" a ty z wypiekami na twarzy pobiegłeś po kondomy i krem Nivea
Takich ćwoków jak ten z forda i kilku z postów powyżej to w Warszawie dużo i zawsze znajdzie się chętny dawca polisy "bo myślał, że go wpuszczają albo, że ma pierwszeństwo"
Mam nadzieję, że też kiedyś wyjedziesz z podwórza i wpadniesz w odwiedziny. Tylko wykup ochronę zniżek żeby płaczu nie było