Sniffer napisał/a:
Zapewne miał rację,- gdyby Polska uległa Niemcom, to II Wojna by się tak nie zaczęła. Szkoda, że mówił to przez pryzmat własnej nazistowskiej tępoty.
P.S:
Nazizm/faszyzm to ideologie dla kretynów, którzy nie umieją sami myśleć i muszą mieć ukochanego wodza na kominku i na dupie. Ale to, że ktoś broni kultury własnego kraju przed zalewem obcych wpływów, to nie nazizm, ale rozsądek i obowiązek.
I tu się zgadzam w 100%, niestety dziś media w Polsce są w 100% anty-polskie, o ile słusznie wywalono tego gościa to TVN itp "obiektywne" telewizje nazywają wszystko co leci faszyzmem. Ja np. jestem dumny ze swego Słowiańskiego pochodzenia, co za tym idzie również rasy, bo czym jest naród bez rasy? Szanuję inne narody ale wszelkie trendy typu multi-kulti niszczą zarówno naszą tożsamość jak i innych. A wszelkie podjęcie tematów z tym związanych to "faszyzm,rasizm". A większość ludzi to kupuje jak małe dziecko któremu podsuwa się zatrutą kaszkę. Pouczać tu nikogo nie chcę bo to nie jest forum polityczne, jednak polecam używanie mózgu do myślenia o czymś więcej niż pieniądzach.