Chciała brudasów to teraz ma.
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Oczywiście że policja bedzie swiadomowie ich bronić. Tylko wytłumacz mi jedno. Ja jako Facet wychowany w centrum Łodzi zrobiłem wiele głupot za które nie odpowiedziałem. I nie mówię tutaj o kradzieży jabłka ani wyj🤬iu liścia jakiemuś lamusowi. Jeżeli obawiasz się ich i więzienia to przestań to oglądać i wyłącz ta stronę wez wlacz dokument w tv o zwierzętach i przestań się tym ekscytować ponieważ i tak nie zrobisz w tym kierunku nawet jak będziesz przyparty do muru. Pozdrawiam bez spinki wariacie
Z filmu można wywnioskować, że to nie są nielegale..... Tylko ci sprowadzani na potęgę w ostatnich latach... W najmniejszych dziurach od kilku lat ciapaki się kręcą.... Ale "wina Tuska"....
No właśnie gdzieś czytałem że jakaś babka "wolontariuszka grupy granica" przyjęła na chatę robactwo i jej chatę wynieśli. Dlatego się zastanawiam czy to nie to tyle że tamto czytałem jeszcze gdzieś w marcu 😂
Poczytaj sobie ile osób z afryki i azji dostało pozwolenie na pracę Polsce a potem się odzywaj
znam statystyki i nijak się to ma do manipulacji o setkach tysięcy sprzedanych wiz w aferze Wawrzyka...
poczytaj o tym czym jest pozwolenie na pracę dla cudzoziemców, jak jest wydawane i sprawdzane a potem się odzywaj
Tak samo sprawdzane jak firma która "sprzedała" ropę orlenowi za czasów obajtka albo respiratory od handlarza bronią? Taaa już widzę jak oni ich tam sprawdzają te niedojdy z pisu których tak bronisz buahahaha
czy szanowny z🤬b mógł by mi pokazać gdzie się poprzednia zj🤬a partia zgodziła na wjazd tych pedofili???? Bo jakoś sobie k🤬a nie przypominam!!!
czy szanowny z🤬b mógł by mi pokazać gdzie się poprzednia zj🤬a partia zgodziła na wjazd tych pedofili???? Bo jakoś sobie k🤬a nie przypominam!!!