Wysłany:
2013-03-24, 3:31
, ID:
1965871
3
Zgłoś
Powiem wam tak, podziwiam gosci, nie mam pieniedzt ani motywacji zeby isc w taak apodroz. Niech ziemia im lekka bezie, albo snieg. Sa pionierami! 90% k🤬a wynalazkow, wydarzen zapoczatkowali Polacy. Jestesmy kuźwa narodem ludzi sukcesu, odkrywcow. Powinnismy byc z tego dumni. Niestety czasy sa jakie sa, wladza nei pozwala nam sie roziwjac. Ale dpokoi wszyscy sie nie obudzimy nie bedzie lepiej.
Tak, pisalem to pod wplywem alkholu, alkooholu ktory sam upędzilem. Odziedzicxzylm sztuke bimbrownictwa po moim dziadku i nie wstydze sie teg, gdybym mogl z checia bym zarabial na tuym. od 3 miesiecy siedze na bezrobociu, nasz rzad nie chce mi zapewnic pracy, chce pracowac, szukam pray,ale nie ma jej.
Wybaczcie, za duzo %, jesli tak dalj ebdzie to skazuje nasze pokolenie mlodych, gdzie co 2 osoba jest bezrovotna na kryzys.
PS. Tm co pisza 'walka o postawione piwa" c🤬j wam w dupe. Dajcie mi pierwszego warna na sadisticu, teraz zasluzylem, ale wylalem swoje zale, sk🤬ysyny co macie prace po znajomosci z zawodu "syn/corka'.
Niby wlacze o swoje racje ale sam jestem jak ziarnko piaksu na putsyni, trzeba pomoc mlodtmPolakom, Trzeba wreszcie pomoc w samodzielnym zyciu,