Nerfpl napisał/a:
Do tego widać że to puste, 0 kontrargumentów, przytaknęła że jest nikim, nie ma co żałować.
A słabsza płeć? I kopie? Niech zostawi kopanie silniejszej płci.
Taka by ci kamieniem w łeb jebła, opluła, obraziła a ty byś leżał zakrwiawiony i poniżony bo 'słabsza płeć'.
Nie ma czegoś takiego jak "słabsza płeć" w momencie gdy kobieta przekracza granicę swojej "słabości"
Ty sobie k🤬a żarty robisz, czy piszesz na poważnie? Ale po kolei:
Kopie? Nazywasz to kopnięciem? Proszę Cię...Jest 18-nastka, a to są k🤬a żarty małolatów - rozumiem, że Ty zawsze byłeś poważny i nawet jako gówniarz żadnymi żartami swej dorosłej głowy nie zaprzątałeś.
Przytakiwała mu? Owszem, bo to przestraszony dzieciak, któremu ktoś narobił lipy przed znajomymi i zupełnie nie wiedziała jak się zachować. Jak już wyżej pisałem, Ty tego uczucia zapewne nie znasz, ponieważ urodziłeś się dorosły. Swoją drogą musisz być nie lada jasnowidzem, skoro po tym filmiku stwierdzasz, że jest ona "pustakiem".
Nie to, że jej bronie bo za specjalnie mnie ona nie obchodzi. Ja zwyczajnie staram się ją zrozumieć oraz to jak się mogła czuć zanim nazwę ją "pustakiem" i zabiorę się do kibicowania naj🤬emu ojczulkowi solenizanta.