Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Niektórzy nie powinni mieć zwierząt. W ogóle. Co dopiero ras ze skłonnościami do przerabiania innych zwierząt na mielonkę.
Przecież tutaj nie było żadnej reakcji ze strony właścicielki. Głosu nie ma, a pewno się wydzierała.
Ja mam Alabaja 84 kilo i jakoś go kontroluje. Zachowuje się różnie, ale trzeba myśleć , przewidywać i kontrolować takie bydlaki.
W pierwszym momencie nawet nie zauważyłem, że ten bydlak coś porwał
Szkoda babci... Pewnie będzie teraz przeżywać tak jak moja babcia, kiedy wzięła na pokazie poduszki za 6 tys. zł na raty.
Kupa mięcha. Na smalec go hodujesz? Pytam poważnie.
wrzesin602 napisał/a:
mam pitbulla i kładzie się brzuchem do góry na widok każdego psa czy kota jest całkowicie łagodny i uległy, gdy zwierzę go atakuje ( np jeż) to ucieka mi w nogi
Ty też? Widzę, że ostatnio to popularny trend. Kundla na smalec.
Kupa mięcha. Na smalec go hodujesz? Pytam poważnie.
Nie, ale są rejony w Polsce jak Śląsk (tak, to jeszcze Polska) gdzie jeszcze do niedawna stosowało się takie praktyki.
Mój ma pilnować posesji. Poniżej mój pupil jeszcze jako "nastolatek". 8 - 9 miesięcy.
W pierwszym momencie nawet nie zauważyłem, że ten bydlak coś porwał
Szkoda babci... Pewnie będzie teraz przeżywać tak jak moja babcia, kiedy wzięła na pokazie poduszki za 6 tys. zł na raty.
Znajoma miała podobna sytuację większy pies zagryzł jej mniejszego, poszła do sądu dostała odszkodowanie 30k 🙂 Właściciel większego chyba dostał nauczkę żeby wyprowadzać psa w kagancu skoro nie umie go upilnować
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie