Dobrze zwracam honor, źle napisałem i popełniłem błąd - kierujący z wideorejestratorem faktycznie postąpił bardzo dobrze i wyprzedzał na nieznanej dla siebie drodze przy niesprzyjających warunkach pogodowych i zasugerował się poprzedzającym samochodem który mrugnął mu kierunkowskazem ( pewnie między drzewami była jakaś droga i chyba chciał skręcić nie wciskając hamulca ) dlatego zaj🤬 czołówkę. Chwała Bogu że ktoś mi to w końcu wytłumaczył, będę się stosował do wytycznych i od dziś wdrażam wasze sugestie w życie. Nie wiem po co ktoś wrzuca taki filmik skoro nikt nie zawinił i nic złego się nie stało.
Ps. Pruje to się Twoja stara
Rozumiesz trudne słowo "okoliczności", nie? Np mokra, wąska droga, kiepskie warunki atmosferyczne, brak widoczności przed samochodem który chciał wyprzedzić.. Rozmiesz?
Chyba żeś się z c🤬jem na łby zamienił. Gówno wiesz i gówno tu sprzedajesz kryptoORMOwcu. Jakbym był winny to bym karę dostał, biegły się wypowiedział i finito. To że myślisz jak myślisz pokazuje jaki jesteś z🤬bem o duszy UBeka. Ludzie jeżdżą jak p🤬dy, to prawda, ale w Polsce w większości wypadków winne jest c🤬jowe oznaczenie albo durne przepisy, a nie kierowcy. Jeżdżę bezpiecznie już ponad 40 lat, to był jedyny przypadek gdy miałem stłuczkę i nigdy nie zapłaciłem mandatu. Idź p🤬lić gdzie indziej, fachowcu od p🤬lenia.