Ci co mają quady jeżdżą po publicznych lasach i marudzą że nie ma torów i trzeba im budować, no bo oni mają quady. Ci (w tym konkretnym przypadku) kilku chłopaczków z zawodu "syn", dorwali się do szybszych fur no i trzeba im zaraz tor budować. Aż dziw że skoro stać na furę to nie stać na tor (nawet własny). C🤬ja mnie to co kto ma. My wszyscy pozostali nie mamy obowiązku zaraz lecieć i torów budować! Niech jadą na track-days (od zaj🤬ia po Europie). Filmik c🤬jowy - nagrywany z niestabilnej ręki, nie ma historii opowiedzianej w tym materiale - zlepek scen. Ratują się podkładem. C🤬j im w dupę.
Jak by sprzedali te fury i kupili sobie po Nissanie to by sobie wybudowali ten tor a tak to j🤬 ich sami nawet nie kupili tych sirocco, mietków itp. chyba że dobrze kręcą to nie było mojego komentarza.
A mi na c🤬ja stadion zeby garsta przyglupow kopala pilke za ciezka kase. A na tor moglby kazdy wjechac i jezdzic.
Po 2 godzinach na torze by mial dosyc i nie nap🤬lal by po miescie.
Film nic nadzwyczajnego, sam jak z kads wracam, nap🤬lam LAzienkowska , siekierkowska, torunska miedzy 170- 200 oczywiscie w nocy jak jest pusto.
A jezdzenie zeby jezdzic to bez sensu
Czlowiek zap🤬la na uczelni ze sie chce ducha wyzionac. Nie spie tylko sie ucze (bo nie jestem zbytnio zdolny ale pracowity jak mało kto) a taki szczyl w moim wieku siedzi w AMG... Tak! Mam "bul dupy" bo sam jak z uczelni w Warszawie wracam to widze co jezdzi po drogach i tylko wzdychac pozostaje a z malej miejscowosci pochodze (tak tak jestem sloikiem i c🤬j wam w dupe "rodowici Warszawiacy"). Swiat jest nie sprawiedliwy no ale to juz nie nowosc:)
Rany, ile bólu dupy. Filmik faktycznie nic ciekawego nie prezentuje, ale szybkie i zwrotne auto wcale nie kosztuje kokosów, tylko trzeba mu poświęcać czas i odmówić sobie tego i owego, aby włożyć w hobby. Tak jak w przypadku każdego innego hobby. Nie trzeba mieć c63, żeby mieć radochę z jazdy.