majeńka napisał/a:
Jakiego Rafałka? Tu zdecydowanie Adriana (tego drugiego Adriana, nie Dupy).
Głosy na Trzaska faktycznie pochodzą od inteligencji. Te durne pały na filmie są od Zandberga — który wprost powiedział swoim wyznawcom żeby nie głosowali.
Słuchałem wypowiedzi wielu wyborców i to wszystkich partii.
Pogardę do innych ludzi słyszałem tylko od wyborców Trzaskowskiego.
U Zandberga nie słyszałem absolutnie żadnej pogardy dla innych ludzi, a generalnie nie zgadzam się z jego światopoglądem i za to tego człowieka szanuje, tak szanuje Zandberga, chociaż sam jestem dosyć konserwatywny.
Bardzo wykształcony i w swoim mniemaniu równie inteligentny prof. Markowski nie jest godzien tego bym mu kiedykolwiek podał rękę, a jest to przecież profesor. Dla mnie jest to tylko nadęty cham z wykształceniem, ale bez krzty inteligencji. Wykształcenie i inteligencja nie są tożsame.
Ludzie naprawdę inteligentni nie podkreślają tego na każdym kroku, że należą do inteligencji, a prominentni medialnie wyborcy Trzaskowskiego podkreślali to na każdym kroku i twierdzą, że naród jest głupi i wybrał źle.
Androny, kłamstwa i bullshit jaki nam zafundowała w mediach lewicowo-liberalna inteligencja zakrawa w zupełności na określenie tego zjawiska ślepym sekciarstwem.