andrzejrobert75 napisał/a:
W Polin na glowie staniesz i nikt Ci NOP nie uzna,a lekarz az się zapluje jak to zasugerujesz.
Nie wnikam w sens Twojej wypowiedzi, bo nie o to mi chodzi. Polacy to chyba jeden z nielicznych narodów, który sam sobie pluje w morde jak ja bym Ci teraz to zrobił kmiotku. Za używanie określenia typu polin, polaki robaki, polaczki itp powinno się zwracać uwagę. Historię każdy zna, historia lubi zataczać koło. Nadal Polska leży między hitlersynami i ruskimi. Jednym i drugim zależy aby w Polsce byl burdel. Problem w tym, że mnóstwo Polaków nie ma szacunku i z pogardą odnosi się do naszej narodowości, naszych rodaków tych okej i tych patologicznych. Uwierz mi że nie wyróżniamy się ilością debili i patologii na tle innych cywilizowanych krajów Europy. Także żadna partia nie wyniesie nas na wyżyny sukcesów jak nie będziemy mieli szacunku dla nas samych , rodaków i naszego pochodzenia. Więcej szacunku i wiary w nasz kraj, czego Tobie i wam sadolom życzę w nadchodzących świętach Bożego Narodzenia i Nowym Roku