@mizi Dziwne. Mam kilku kumpli, którzy jarają dużo i nigdy nie mieli do czynienia z innym gównem. Palą, palą i jakoś ta brama do ciężkich dragów im się nie otwiera.
Co do kary śmierci - powinni karać śmiercią wszystkich morderców, gw🤬cicieli i pedofilów. Ale nie rozumiem dlatego palaczy zielska zaraz wsadzac za kraty? Właśnie dlatego byłaby legalizacja. Jeśli by ktoś taki przesadzał, wysłaliby typa na odwyk i już. Tak samo jest z alkoholem. Mnóstwo jest alkoholików i niby wszystko jest ok?
Ciekawe jaki byłby koszt zalegalizowanej marihuany... Po akcyzach itd. wcale nie zdziwiłbym się jakby był wyższy od tego obecnego nielegalnego poziomu
![]()
Sam lubie palić i pale kilka razy w miesiącu...ale nie jestem za legalizacją.. Nie wyobrażam sobie 12-latków zapierdzielających ze skrętem po ulicy którego to blanta kupił im jakiś żul za browar...Znając Polskie społeczeństwo od razu rzuciliby się na to jak polityk na hajs..
@Fumar i zupełnie nic w tym co napisałem nie wydaje się Tobie przejaskrawione ? ;>
Ciekawe jaki byłby koszt zalegalizowanej marihuany... Po akcyzach itd. wcale nie zdziwiłbym się jakby był wyższy od tego obecnego nielegalnego poziomu
![]()
Nie długo bedzie marsz wyzwolenia pedofili
![]()
no tak 'marychuana' zwana potocznie zieloną śmiercią, tysiące ludzi rocznie umiera z powodu przedawkowania lub powoduje wypadki pod jej wpływem, bramka do twardych narkotyków, tak jak w niektórych krajach arabskich posiadanie powinno być karane śmiercią, co z tego, że taki degenerat posiedzi rok w pudle, wyjdzie i dalej będzie ćpać! tylko obciąża państwo wydatkami na resocjalizacje która w przypadku takich wykolejeńców nie skutkuje, od razu do piachu z takimi!
ps
jak czytam niektóre komentarze to jestem za przymusową eutanazja