Mam nadzieję że to co napisałeś to tylko niewinny żart (zwarcie pod deklem) i że naprawdę tak nie myślisz.
11 listopada jest dniem każdego Polaka, a ty chcesz wtedy iść i demolować nasz kraj. Nie ważne czy jest to cyrk przy Wiejskiej, tęcza na placu Zbawiciela, czy inny budynek.
Chcesz demolować niszczyć i psuć, to powybijaj sobie okna w mieszkaniu. Idą teraz chłodniejsze dni to zrozumiesz debilizm takiego zachowania.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.
Raczej ironia. Chodziło mi o okazanie postawy mediów oraz polityków, która to od razu przypisała grupę debili i chuliganów do "prawicy", "ruchów narodowych", czy "wysłanników pana Kaczyńskiego".
Kevin z aparatem przy twarzy czeka, aż sęp, szykując się do ataku, rozłoży skrzydła. Taki obraz poruszyłby miliony, wyrył się w pamięci każdego człowieka, który zobaczyłby to zdjęcie. Byłby jak oskarżycielski palec wymierzony w każdego, kto bez opamiętania zanurza się w konsumpcyjnym stylu życia. We mnie, w Ciebie, w nich.
Ptaszysko jednak tylko obserwuje, ani drgnie. Jest cicho. Ta cisza musi być przerażająca, trudniejsza do zniesienia niż najbardziej natarczywy hałas. Carter po 20 minutach nie wytrzymuje napięcia i robi mniej efektowną fotografię niż planował. Nie szkodzi, to zdjęcie i tak wstrząśnie światem. Ten bezruch zapiera dech w piersi.
ufff![]()
Gdzieś czytałem fajny tekst, lecz niestety nie mogę go znaleźć. Dotyczył tego że w takich przypadkach trzeba patrzeć na to kto zyskał.
1)Co zyskał MN na tym że spalono budkę ? - minusy u Polaków za rozróby
2)Co zyskały media za spaloną budkę ? - miliony widzów przez bite dwa dni. A jak dobrze pociągną to i dłużej.
3)Co zyskał rząd za spaloną budkę ? - zwiększony atak Polaków na MN.
Można jeszcze tutaj dopisać Rosjan, Antifę, homoseksualistów, chuliganów itd.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie.