Niby nic odkrywczego, jednak nie wszyscy chyba mają świadomość tych prostych zabiegów,
stosowanych przez wielkie koncerny, aby tylko wepchnąć nam swoje super wymuskane produkty...
@Ja-nusz
Ja nie zauważyłem wegetariańskiej propagandy. Fakt, gadała tylko o mięsie ale rzecz tyczy się wszystkich produktów "wielkiej dziewiątki" korporacji i jasno to określiła.
Dymają nas na każdym produkcie, nic nowego
Autor nie obejrzał tego do końca, ale najbardziej zdziwiło mnie to jak na was zadziałał tytuł. To nie jest prezentacja o marketingu spożywczym tylko na temat chowu zwierząt hodowlanych. Ta pani jest tak przekoloryzowana że aż przykro się robi. I puenta, "to Wy jesteście główną przyczyną dla której możemy to robić". Przykro mi, że społeczeństwo jest tak głupie że nie potrafi zinterpretować już nawet wideo dla mas, a co dopiero mówić o książkach.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie