Jak się nieoficjalnie dowiedziałem, wirus atakujący Europę jest bardziej zjadliwy, ponieważ został wprowadzony do obiegu przez Francuzkę, która wróciła z Chin i postanowiła pozbyć się podpaski...
fajnie że pysk pokazany, po mojemu jeszcze tak plakat dwa na dwa z jej pyskiem powinien być, ja rozumiem że może sraczka złapać, ale idź k🤬a jak biały cywilizowany człowiek poproś nie wpuszczą cię do kibla, powinni na jej koszt sklep odkazić cały
Ryj nagrany powinni zrobić z pare setek plakatów z jej ryjem i wywiesić na drzewach, ścianach a nagranie w wiadomościach puścić... Już nawet nie wspominam o każe pieniężnej.
...
I wy się dziwicie że ich tam tak ścina? Zachód europy to j🤬e syfy i brudasy... A włochy to cygani europy nie bez powodu tak ich nazywam bo syf tam to norma a jebiący samochód c🤬j wie czym to też norma... U nas żul tak nie jebie jak ich samochody czyli dym tytonoiwy zmieszany z najtańszą perfumą od chinczyka w plus 30 stopniach.....
Czytam te wasze posty i powiem że bede żygoł. W polszy też są syfiary i śmierdzące baby. Smierdzą potem i z ryja tak bardzo że odruch wymiotny miałem. A na utrzymaniu ruchu jak pracowałem to kanaliza się zapychała ichniejszymi śledziami. Raz się wk🤬iłem i wyj🤬em im te śledzie do damskiego kibla. Pamiętam jak jedna szwaczka miała takie lumbago, że osrała kibel i kafelki za nim myślicie, że posprzątała po sobie nie zostawiła koleżance sprzątacce .