więc kilka miliardów neuronów też z pewnością poszło się j🤬. Taka właśnie jest przyczyna dziecięcego porażenia mózgowego - uszkodzona tkana w mózgu.
I tu mamy dowód że niedotlenienie powoduje upośledzenie umysłowe.Miałem 1 punkt w tej noworodkowej skali. Położna miała wywalone na robotę i gdy miałem się rodzič to jej nie było bo jakiś serial kiczowaty oglądała. Mam dużo znajomych, co mają chore dzieci przez sp🤬olony poród. To jest prawda, że dla wielu lepiej byłoby umrzeć.
Ci z pokolenia X są wszyscy starsi ode mnie. Niektóre mogą jeszcze nawet rodzić ale to byłaby ciąża geriatryczna. No i wszyscy cierpią na otępienie starsze (a ci pod 40tką z kolei to gimbaza; ja do gimbazjum nie chodziłam i to widać).tam, gdzie dzieci rodzić się nie powinni tam niech się juz nie rodzą. W Polsce trzeba młodych Polaków z pokolenia X , tych co budowali co jest teraz
Nie, widać że płuca ma zupełnie bez gazu. Nie da się zrobić tak głębokiego wydechu. Pan dochtur młodego dosłownie napompował.Pewnie sam dusi na poczatku zeby filmik zrobić. Czego to ludzie nie zrobia dla wyświetleń. A jak nie wyjdzie to nastepne.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.