Odważna dziewczynka
Myślę że ma szansę na karierę.
A komentarze typu feminazistka świadczą tylko o waszym zidioceniu i myślę że nikt z was nie powie publicznie takich rzeczy bo zwyczajnie nie macie na to jaj. Ta dziewczynka by was tak zjechała że byście 2 dni nie mogli dojść do siebie a na sadolu piszecie jakie to nie ą ę xdddd
Sadisticowa elita narodu polskiego psia jego mąć xdddd
Współczuję takiego upośledzenia ale w sumie to wychowanie i poglądy typowe dla wyborców piss.
Jak dla Ciebie dostępność aborcji na życzenie jest miara rozwoju cywilizacyjnego to nie mam więcej pytań.
Cytuję pierwszy wynik z google:
szacuje się, że współczynnik największej ilości aborcji na świecie przypada na Amerykę Południową i Afrykę.
Po prostu kobiety nie chcą umierać na sepsę z martwym płodem w brzuchu. Co ma do tego wychowanie?
Ale trzeba być głąbem patentowanym by myśleć że przy aborcji nie ma ryzyka sepsy. Jest i to dużo większe niż przy prawidłowo prowadzonej ciąży ale co może o tym wiedzieć jakiś simp i damskie popychadło.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie