Mój kolega dostał numer po informacji pkp czy tam jego numer się jedną cyfrą różnił...
Normą były telefony o której ten pociag przyjeżdża jaki peron itd.
Jednak nie w tym rzecz ^^
Parę razy jak ktoś był niekulturalny i nie docierało do niego, ze to pomyłka, kumpel zmyślał godzinę odjazdu
To wszystko wina Tuska! Premier Donald Tusk i jego rząd Platformy Obywatelskiej odpowiadają za wszystkie zło w naszym kraju. Nikt nas nie przekona, że jest inaczej!
To wszystko wina Tuska! Premier Donald Tusk i jego rząd Platformy Obywatelskiej odpowiadają za wszystkie zło w naszym kraju. Nikt nas nie przekona, że jest inaczej!
troll?
Do mnie wydzwaniali po okna PCV, nigdy tyle okien nie sprzedałem ludzie byli zdziwieniu szybkimi terminami
haha , miałęm podobną sytuację, tylko u mnie pytali o przychodnie
Wiele wizyt umawiałem na rózne godziny i do wszelakich specjalistów. ludzie byli jakoś miło zaskoczeni że tak łatwo sie zarejestrować i ze wizyty będą tak nie spodziewanie szybko
Mam podobną sytuację. Mieszkam na MS AGH i dzwonią do mnie, najczęściej emeryci, z pytaniem czy to ZUS w Tarnowie. Niby nic strasznego, bo czasami jest z tego niezła beka, ale czemu najczęściej dzwonią między 7.00 - 8.00 rano, gdzie w akademiku 90% osób śpi :|
Z tymi numerami to niestety prawda -ale ta historia to i tak nic... (jestem pracownikiem infolinii w tp). Proponuję obejrzeć poniższy filmik (dwie części) - wszystko, o czym mówi Sadowski było prawdą...
Yhh...znam to .
Mój numer widniał kiedyś, jako telefon do nadleśnictwa.
Po kilka razy dziennie ludzie dzwonili. Raz zadzwonił jakiś chłop i się pytał, czy może wyciąć jakieś tam drzewa...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie