Lewacko-ż🤬dowskie rządy to najprostsza droga do samozagłady Europy. A psy wykonają wszystkie, nawet najbardziej haniebne rozkazy.
W jakim celu ten brudas się nadziera? 😡 że też żaden chętny się nie znajdzie, co by go do Tamizy szturchnąć...
Piękny rozpad państwa, oby tylko nam się to nie odbiło.
Tak wygląda życie w wielu dzielnicach największych miast w państwach, które jeszcze do niedawna były kolebką zachodniej cywilizacji. To się dzieje naprawdę. Dlatego nie rozumiem ludzi w Polsce, którzy głosują na polityków, w jawny sposób chcących doprowadzić tutaj do tego samego. Niech ktoś wyjedzie do dużego miasta w UK, Belgii, Francji, nieważne, na kilkanaście lat. Niech wróci do Polski, gdzie (jak to ktoś ostatnio mi odpisał) panuje demokracja na poziomie Republiki Konga i powie, że kłamię. I uwierz mi, chciałbym się mylić...
Jeżdżę często po dużych miastach w UK, Belgii, Francji (tak praca) i powiem tyle - p🤬lisz jak poj🤬y.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Jeżdżę często po dużych miastach w UK, Belgii, Francji (tak praca) i powiem tyle - p🤬lisz jak poj🤬y.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Pewnie. Najlepiej to widać na powyższym filmie
Haha chyba z dupą się na łby pozamieniałeś. Birmingham, spis powszechny z 2012 roku (tak, to było już 13 lat temu i do dzisiaj robi się tylko gorzej: biali Brytyjczycy stanowili już wtedy w tej, prawie 3-milionowej aglomeracji, mniejszość. Ale widzę, że jesteś niezwykle oświecony i światowy, po całej Europie jeżdżąc z tytułu pracy. I nie pisz do mnie, że w dupie byłem i gówno widziałem, bo gówno o mnie wiesz. Idź wysrywać swoje lewackie wypociny gdzie indziej. Ja na tej stronie nigdy nie wypowiadam się politycznie, dopiero twoje p🤬lenie pod postem o muzułmańskiej mamusi, która tłukła dziecko sprawiło, że już nie mogłem nic nie napisać.