Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Nie wiem dokładnie kiedy pękł ale w źródle było napisane, że tak się stało. Sugeruje to też dołączona grafika. Oczywiście może to być radosna twórczość autora filmu
filmik krąży w sieci od 2017 roku , ustalono, że facet tak się napiął , że zapomniał oddychać i zemdlał. Ustalono także , że takie złamanie z takim przemieszczeniem nie byłoby możliwe podczas podnoszenia czy tez upadku.
Ale się ludzie nabieracie na radosną twórczość trolli i atencyjnych pajacy, polecam przeczytać post Eknen, gość omdlał, a zdjęcie "RTG" to, nieudolny fejk jakiegoś gimbazjalisty...
filmik krąży w sieci od 2017 roku , ustalono, że facet tak się napiął , że zapomniał oddychać i zemdlał. Ustalono także , że takie złamanie z takim przemieszczeniem nie byłoby możliwe podczas podnoszenia czy tez upadku.
Nie wiem, kto to ustalał i czy miał ku temu jakieś predyspozycje, ale tak biorąc na logikę upadł bokiem na tę sztangę, więc takie przesunięcie wydaje mi się logiczne.
Ja rozumiem że 90% z ludzi odwiedzających tą stronę z piwnicy nie wychodzi, ale bez jaj. Żeby omdlenie z wysiłku pomylić ze złamaniem kręgosłupa to trzeba być co najmniej upośledzonym umysłowo.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie