BYD Sealion 7
Nie możesz kupić diesla jak prawdziwy mężczyzna? Tylko debile kupują te samochodziki na baterie.
No a tak na serio to sam się zastanawiam nad zmianą mojej serii 5 na tego byd lub model y. W byd obawiam się trochę tego że software nie jest tak dopracowany jak w Tesli i podobno zużycie energii jest wyższe więc pomimo większego akumulatora zasięgu wcale nie przybywa. Daj znać jak się sprawuje i ile zjada kWh na 100km.
Obecnie mam leafa 2 którego kupiłem żonie do jeżdżenia wokół komina i po 2 latach okazuje się że BMW przejeżdżam rocznie 5-7 tysięcy a leafem robię ponad 35 Leaf to chyba najgorszy elektryk i nawet on wystarczył żeby motoryzacja spalinowa całkowicie dla mnie umarła.
Nie możesz kupić diesla jak prawdziwy mężczyzna? Tylko debile kupują te samochodziki na baterie.
No a tak na serio to sam się zastanawiam nad zmianą mojej serii 5 na tego byd lub model y. W byd obawiam się trochę tego że software nie jest tak dopracowany jak w Tesli i podobno zużycie energii jest wyższe więc pomimo większego akumulatora zasięgu wcale nie przybywa. Daj znać jak się sprawuje i ile zjada kWh na 100km.
Obecnie mam leafa 2 którego kupiłem żonie do jeżdżenia wokół komina i po 2 latach okazuje się że BMW przejeżdżam rocznie 5-7 tysięcy a leafem robię ponad 35 Leaf to chyba najgorszy elektryk i nawet on wystarczył żeby motoryzacja spalinowa całkowicie dla mnie umarła.
Przeliczyłem to wszystko i p🤬le Diesla z 2019roku, który pali 5,4/100km, na rok w moim przypadku to ponad 12tysi brutto, mam prund z nieba, kupie chińczyka za 170netto dostanę dotację 30 tysi i w h🤬ju mam niemiecką motoryzację gdzie co chwila coś się jebie, naładuje do 100% bo mnie się podoba a nie do 80% jak w innych gównach bo nie można. Podłączę wtyczkę do samochodu i mam 230V nawet k🤬a wodę zagotuję na kawę brak wymiany oleju, wtrysków, turbin, egierów, świec etc. Pamiętacie jak pojeby podczas niby pandemii w worki benzynę i diesla tankowali bo im braknie? Pądu nie brakło P🤬lcie niemieckie gówno kupujcie jakiekolwiek samochody aby nie z europy. J🤬 EU
Robi 400km no k🤬a Cudo masz tu link: