Koleś z suva też nieogarnięty... Po strzale w dupę odpuścił hample. Widać jak światła stopu gasną.
Jakby trzymał pedał w podłodze to nie wjechałby w ludzi....
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Dziki polski lud nie umie aut.
Instruktor źle ci tłumaczył. Ja za kierownicą wierzę w swoje umiejętności, a nie w "wolę nieba".Ciągle zap🤬lać szybciej i szybciej. But w podłogę i niech się dzieje wola nieba.
Syfik c🤬j, ale ten z Infinity w ogóle w lusterko wsteczne nie patrzył - pewnie też cię tego nie uczyli. Ale tak! Najlepszy kierowca to najszybszy kierowca. No i już. Głowa do góry, ogarnij się i nie pisz więcej takich głupot. Zmykaj do szkoły.
Bo najszybszy kierowca to najlepszy kierowca.
Kretyn z syfika to pewnie jeden z tych "jeżdżę szybko ale bezpiecznie".
Co tam pierdzisz zlewusie?
Instruktor źle ci tłumaczył. Ja za kierownicą wierzę w swoje umiejętności, a nie w "wolę nieba".
Syfik c🤬j, ale ten z Infinity w ogóle w lusterko wsteczne nie patrzył - pewnie też cię tego nie uczyli. Ale tak! Najlepszy kierowca to najszybszy kierowca. No i już. Głowa do góry, ogarnij się i nie pisz więcej takich głupot. Zmykaj do szkoły.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Takie pasy na szerokiej drodze to też pułapka. Powinny być światła dla bezpieczeństwa działające tylko na przycisk pieszego chcącego przedostać się na drugą stronę drogi.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.W sumie zdarzało mi się być w takiej sytuacji jak kierowca mazdy tutaj i przed ostrym hamowaniem mam zwyczaj spojrzeć w lusterko wsteczne i upewnić się, ze auta z tyłu mają na tyle dużo miejsca aby tez zdążyć się zatrzymać. Jeśli stwierdzam, ze nie, nie hamuje aż do zatrzymania a jedynie tak aby wytracić jak najwięcej prędkości a przez pasy tylko się przetoczyć. W tej sytuacji piesi byli jeszcze na pasie obok wiec takie zachowanie mogłoby pomóc uniknąć wypadku co innego kiedy bez upewnienia się ze jest bezpiecznie wlezą przed wciąż jadący pojazd. .
@up To się wyprowadź, negatywie, do Austrii i im tam p🤬l swoje wypociny o sraniu we własne gniazdo
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.