Jaką ja mam bekę jak widzę że ludzie myślą że wierzący ludzie to tylko katolicy xD Olewając prawosławie, ewangelistów, kalwinistów, luteran, metodystów, baptystów czy anglikan można bez przerwy p🤬lić jacy to wierzący ludzie są źli, bo księża gw🤬cą dzieci, a przedwojenne dewotki mówią że jeśli ktoś jest np. czarny to z miejsca musi być ledwie ucywilizowaną małpą.
Mówicie że celibat jest zły, oczywiście że tak jest! I co ciekawe w większości odłamów chrześcijaństwa które tam wymieniłem, celibat jest zniesiony, a pastor może mieć żonę i dzieci. (No w sumie ksiądz też, ale pastor nie musi się z tym kryć

)
Sam należę do Kościoła ewangelickiego, czyli wierzę tylko w to co zostało napisane w Biblii, nie ogarniam jak można czcić np. matkę boską czy świętych, kiedy w Piśmie świętym jest wyraźnie napisane "jestem bogiem zazdrosnym" oraz "nie będziesz tworzył ani czcił podobizn tego co wysoko w niebie lub nisko w ziemi". Dla mnie osobiście to kościół katolicki to jedna j🤬a hipokryzja i z wiarą jako taką już niewiele ma wspólnego, np. nie wiem co się dzieje z datkami które idą na nowe kościoły, ale proboszcz ostatnio kupił sobie nowego Maybacha
Więc proszę nabuzowane hormonami i zbuntowane gimbuski, przestańcie jechać po całej religii widząc tylko że katolicy dają dupy, bo na tej samej zasadzie ja mógłbym powiedzieć że Sadistic jest c🤬jowy widząc tylko dział Obrazki.
A co do tępienia pedałów, to błagam, w chrześcijaństwie obcowanie cielesne z osobą tej samej płci jest grzechem (choć podobno w kościele anglikańskim nawet biskupem może zostać pedał), ale to nie znaczy że wszyscy chrześcijanie hejtują pedałów, zwykle po prostu nie chcemy żeby k🤬a robili j🤬e pochody przez środek miasta z transparentami typu "lubię w dupkę" bo to JA mam w dupie co kto sobie lubi co wkładać w anal, niech to robi w domu k🤬a, a argumenty typu "nie da się zmienić orientacji dziecka/orientacja jest wrodzona" doprowadzają mnie już częściej do śmiechu niż złości.
Wyobraźcie sobie małe dziecko, teraz dodajcie do jego wychowania horrory, straszne historie o psychopatach, na dobranoc czytajcie mu artykuły z harda a ściany jego pokoju wyłóżcie mu zdjęciami murzynów z wyciekającym mózgiem i jelitami na zewnątrz, pozwólcie mu torturować koty i oglądać fisting w wykonaniu dziadka i przypadkowego żula, a po 15 - 20 latach pójdźcie z nim na badania psychiatryczne. Jak myślicie, co na nich wyjdzie? Tak samo jest z pedalstwem, jak dziecko widzi to na ulicy, uczą go o tym w szkole, w telewizji puszczają randki pedałów a w gazetach piszą że jeśli nie lubisz pedalstwa to jesteś gorszy od Hitlera, to ja się pytam co z takiego dziecka wyrośnie?
Boje się o ten świat, bo chcę żeby moje dzieci wychowywały się w normalnym społeczeństwie, w którym nikt niczego nie zabrania, ale dewiacje albo inne odejścia od normy nie są promowane w mediach, nie urządza się parad pod takimi hasłami, gdzie oni sobie po prostu robią co chcą, ale U SIEBIE K🤬A W DOMU.
Dziękuję za uwagę, też was kocham.