ie pozwolą mi się przyznać"? Do tego, że wyznajesz taki i taki zespół poglądów?

. Ty, nadworny sadolowy ćwierćinteligencie, napisałeś idiotycznego posta o obrażaniu, sraniu i szczaniu na Polskę - dziełko godne wtórnego analfabety.
 . Ty, nadworny sadolowy ćwierćinteligencie, napisałeś idiotycznego posta o obrażaniu, sraniu i szczaniu na Polskę - dziełko godne wtórnego analfabety.  .
 . 
                                                                                             ! Tępak, tępak, tępak, debil, debil, debil, idiota, idiota, idiota
 ! Tępak, tępak, tępak, debil, debil, debil, idiota, idiota, idiota   . Choć to wszystko synonimy, zwielokrotnienie prawd prostych można poczytać za obrazę.
 . Choć to wszystko synonimy, zwielokrotnienie prawd prostych można poczytać za obrazę.  .
 . 
                                                                                             ? Przecież nie chcę cię sądzić za słowa, a za tezy wypowiedziane twoimi palcami... A jeśli jednak sądzić mamy się za słowa, skazuję cię w pierwszej kolejności na ciężkie roboty przy pisaniu wypracowań - katem ci będzie polonistka. Zaraz potem przyszykuję ci kurs z logiki podstawowej - proste tautologie, najprostsze implikacje, koniunkcje i alternatywy.
 ? Przecież nie chcę cię sądzić za słowa, a za tezy wypowiedziane twoimi palcami... A jeśli jednak sądzić mamy się za słowa, skazuję cię w pierwszej kolejności na ciężkie roboty przy pisaniu wypracowań - katem ci będzie polonistka. Zaraz potem przyszykuję ci kurs z logiki podstawowej - proste tautologie, najprostsze implikacje, koniunkcje i alternatywy. ?
 ?
                                                                                                         Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, dopowiadasz od siebie, wmawiasz mi coś, czego nie powiedziałem, przeinaczasz moje wypowiedzi i na wszystko masz tłumaczenie, a gdy ci coś udowodnię, to nagle wypierasz się własnych słów albo zmieniasz wersję i choćby nie wiem co, to nie przyznasz się do błędu. Jeśli w życiu masz tak samo, to nic dziwnego, że masz takie kompleksy i tyle w tobie jadu, bo ludzie pewnie mają cię dość
  Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, dopowiadasz od siebie, wmawiasz mi coś, czego nie powiedziałem, przeinaczasz moje wypowiedzi i na wszystko masz tłumaczenie, a gdy ci coś udowodnię, to nagle wypierasz się własnych słów albo zmieniasz wersję i choćby nie wiem co, to nie przyznasz się do błędu. Jeśli w życiu masz tak samo, to nic dziwnego, że masz takie kompleksy i tyle w tobie jadu, bo ludzie pewnie mają cię dość   
 Gdzieś coś zgubiłam?

? Przecież to ty notorycznie nie odnosisz się do odpowiedzi. W zamian serwujesz porcję kozłów, obelg i zarzutów o manipulację.
 ? Przecież to ty notorycznie nie odnosisz się do odpowiedzi. W zamian serwujesz porcję kozłów, obelg i zarzutów o manipulację.  ? Boję się, że rozmawiam ze schizofrenikiem.
 ? Boję się, że rozmawiam ze schizofrenikiem.
                                                                                                        I co i gdzie mi coś udowodniłeś

Ale gdzie ty widzisz kręcenie
?