A czy jeden kraj obrazić może inny kraj? Wybacz, śmiem wątpić - pierwszy nie ma ust, drugi - uszu.

?
 ?  ), mogę powiedzieć z całą stanowczością, że obrażasz Polskę wielu Polaków - przeciętna polska płaca jest "zaledwie" 2,3 razy mniejsza od przeciętnej płacy UK. Bo, wbrew temu w co wierzy twoja prostomyślna jednostka generująca refleksje, pensji nie można podawać niezależnie od siły nabywczej pieniądza.
 ), mogę powiedzieć z całą stanowczością, że obrażasz Polskę wielu Polaków - przeciętna polska płaca jest "zaledwie" 2,3 razy mniejsza od przeciętnej płacy UK. Bo, wbrew temu w co wierzy twoja prostomyślna jednostka generująca refleksje, pensji nie można podawać niezależnie od siły nabywczej pieniądza.  .
 .

. Chłopcu tylko rżnięcie w głowie?
 . Chłopcu tylko rżnięcie w głowie?  . Tylko się skup i obnaż tajne zakamarki swoich myśli, być może skrywane wyłącznie przez problemy natury lingwistycznej... Spróbuj objaśnić "skrót myślowy": "jeden kraj obraża na arenie międzynarodowej drugi".
 . Tylko się skup i obnaż tajne zakamarki swoich myśli, być może skrywane wyłącznie przez problemy natury lingwistycznej... Spróbuj objaśnić "skrót myślowy": "jeden kraj obraża na arenie międzynarodowej drugi". . Zastanawiałam się, czy nie napisać "milion razy biedniej", by dosadniej podkreślić hiperbolę...
 . Zastanawiałam się, czy nie napisać "milion razy biedniej", by dosadniej podkreślić hiperbolę... 
                                                                                             ? Myślę więc, że nie jesteś osobą kompetentną do tego, by określać głupotę... Wydaje mi się bowiem, że cechą głupoty jest między innymi to, że jest za głupia, by wyśledzić własną głupotę.
 ? Myślę więc, że nie jesteś osobą kompetentną do tego, by określać głupotę... Wydaje mi się bowiem, że cechą głupoty jest między innymi to, że jest za głupia, by wyśledzić własną głupotę.

Do jednego możemy i musimy dążyć: by mianowicie w każdym kroku wiernie opisywać to, co ze swego punktu widzenia i po najpoważniejszym zbadaniu rzeczywiście widzimy.
 )). I nimi zaświadczasz obrazę.
 )). I nimi zaświadczasz obrazę.
                                                                                                        Z czego cytatami? Czego dotyczącego?
Jeśli bym znalazła taki, który przeczyłby jakiejś twojej tezie, uwierzyłbyś, że tej tezy nie uznajesz?