podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?No pewnie przeszkadza, bo jebie od tego bezdomnego na kilometr.
K🤬a ja do nich nic nie mam i jakby j🤬i tak nie śmierdzieli to sam bym takiego do chałupy na zupę zaprosił.
Ale oni tylko do odkażenia się nadają...
To jakaś knajpa z żarciem z mikrofali, jebie pewnie nie gorzej niż ten facet więc w czym problem, poza tym jeżeli zapłacił to może tam siedzieć chyba.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Znajomość języka, aby zrozumieć tą scenę musi być na
normalnym, komunikatywnym poziomie
Żadna początkującą przygodę z językiem angielskim osobą, tego filmu absolutnie nie zrozumie
Więc Edek skończ p🤬lic farmazony i się zbytnio nie wymądrzaj swoją angielszczyzna
Raczej takie uwagi wobec innych sadoli, którzy po prostu
nie znają języka, można to odbierac w kategorii
przedłużenia własnego ego i małego penisa
Ps. Tak znam angielski, tak na wysokim poziomie, ale
to k🤬a nie oznacza, że mam się tym wywyższać
Znajomość języka, aby zrozumieć tą scenę musi być na
normalnym, komunikatywnym poziomie
Żadna początkującą przygodę z językiem angielskim osobą, tego filmu absolutnie nie zrozumie
Więc Edek skończ p🤬lic farmazony i się zbytnio nie wymądrzaj swoją angielszczyzna
Raczej takie uwagi wobec innych sadoli, którzy po prostu
nie znają języka, można to odbierac w kategorii
przedłużenia własnego ego i małego penisa
Ps. Tak znam angielski, tak na wysokim poziomie, ale
to k🤬a nie oznacza, że mam się tym wywyższać
Driver12cm - baranie, co ty tam za farmazony p🤬lisz?! Andrzej Dupa nie włada językiem na poziomie początkującym. Raczej powiedział bym, że zna angielski na poziomie B1. Długopis rozumie, co się do niego mówi po angielsku, ma jedynie spore problemy z płynnym wypowiadaniem się spowodowane głównie tremą. Jak na prezydenta Polski, to jego english jest na żenującym poziomie. Powinien mieć opanowany do perfekcji, ale w zupełności wystarczy, żeby zrozumieć bełkot na powyższym materiale i porozumieć się z kelnerami, czy bezdomnym łachem.
Dla cymbałów, którzy nie wiedzą, czym jest poziom B1 angielskiego:
B1 – posługujesz się językiem obcym w stopniu średnio zaawansowanym. Radzisz sobie w większości sytuacji podczas podróży, potrafisz włączyć się do rozmowy na znane ci tematy, podać argumenty, formułować bardziej rozbudowane wypowiedzi.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.To na jaki c🤬j mu to jedzenie sprzedali? Mogli go po prostu od razu wyprosić...