Wysłany:
2014-10-19, 13:27
, ID:
3553442
2
Zgłoś
Z ankiety wybieram 4, 5 i 6.
Jeśli nie widzisz różnicy między kontrolowanym odstrzałem chorych zwierząt, a wparowaniem do lasu 200 wąsatych Januszów uzbrojonych po zęby, to przykro mi, ale jesteś P***BANY. Całe to pier*olenie o ekologii, przywracaniu równowagi biologicznej itp. można między bajki włożyć. Wejdź na forum PZŁ i poczytaj sobie niektóre posty. K*rwa włos sie na głowie jeży, że tacy sadyści w ogóle dostali pozwolenie na broń. W dodatku każdy normalny człowiek, który jakimś cudem dostanie pozwolenie, musi je co 5 lat odnawiać (co uważam za dobre rozwiązanie). Natomiast myśliwi to pie*dolona elita, dostają je DOŻYWOTNIO. Chociaż nie da się ukryć, że to ludzie sukcesu. Jednak dziwnym trafem, wśród myśliwych dominują szefowie firm, politycy, adwokaci, managerowie wielkich korporacji. Są to profesje, w których empatia i sumienie są niepotrzebnym balastem. Nie dziwota, że potrafią zabić bezbronne zwierzę i jeszcze mieć k*rwa satysfakcję. Gdybym poszedł do rzeźni i powiedział "Zapłacę wam 10000zł, tylko pozwólcie mi zabić krowę" pracownicy od razu zawiadomiliby odpowiednie służby i szybko wylądowałbym w pokoju bez klamek ubrany w kaftan. Dlaczego? Bo każdy normalny człowiek, nie czerpie przyjemności z krzywdzenia innych stworzeń. Ale myśliwi właśnie tak postępują. W dodatku są gotowi płacić za to kilkanaście tysięcy złotych. J**ani sadyści.