Wysłany:
2014-01-31, 13:17
, ID:
2907353
14
Zgłoś
Niestety, ale 80% uczestników tej farsy to jacyś skończeni debile i zaślepione proeuropejską propagandą czubki. Rzucają pustymi hasłami, nie mając nawet podstaw i poparcia swoich bredni. Połowa zapewne nie wie po co tam są. Dużo by tutaj pisać... Mnie niestety zajebiście razi jeden fakt. Mianowicie, że taka banda idiotów potrafi się zorganizować i wyjść na ulicę przedstawiając swoje śmieszne "racje". C🤬j, że to śmieszne, ale jednak wychodzą! Natomiast, żeby stworzyć jakąś szczytną inicjatywę i wyjść na ulicę sprzeciwiając się w końcu tej j🤬ej władzy to nikt nie potrafi. Wiadomo każdy pisze jak to jest u nas c🤬jowo itp. , że trzeba coś z tym zrobić. Jednak zawsze kończy to się na p🤬leniu przed kompem lub w gronie znajomych/rodziny.
W moim przekonaniu jeśli sami, MY normalni obywatele tego kraju się nie sprzeciwimy to będziemy dalej orani w dupę jak kozy na bliskim wschodzie. Taka jest smutna prawda, od koryta odejdzie PO, do władzy dojdą kolejne podobne im świnie. Kółko się zamknie, a UE jeszcze bardziej będzie na nas zaciskała swoje brudne łapska uzależniając nas od swoich poj🤬ych destrukcyjnych pomysłów. Owszem możemy zagłosować np. na Korwina (co na pewno zrobię) tudzież Ruch Narodowy, ale co z tego?!. Skoro duża, duża większość wyborców (najczęściej tych w wieku 40+) wybierze standardowo, co nic nie zmieni. Może i Janusz dostanie się do sejmu, jednak myślę, że poza tym nic nie osiągnie. Niestety w tym chlewie prawo ma większość, no a z np. 30 mandatami, bez jakiejś konkretnej koalicji nici.
Cóż rozpisałem się trochę bardziej niż zamierzałem i dla większości ogarniętych osób poleciałem banałem, no ale k🤬a nie mogę tego znieść!