ale co to w ogóle jest na tym filmie? logiczne myślenie pokazali i co? To coś niebywałego że ktoś kogoś "przepuszcza" w/g kodeksu drogowego? no ja jebie! Co dziennie prawie jadę do pracy i po jednym skrzyżowaniu jest zwężenie z 2 na 1 pas - rano korki są tam ZAWSZE i wiecie co? W większości przypadków widać jak ludzie z prawego pasa nie mogą zjechać na zwężenie do lewego bo po prostu często nikt nie raczy kogoś przepuścić. I po tylu latach już zauważyłem pewną regułę:
Praktycznie NIGDY nie ustępują na zwężeniu MŁODZI KIEROWCY jadący w lepszych (droższych) i w terenowych autach. Praktycznie ZAWSZE kierowcy poruszający się samochodami typu fiat Uno ustępują. To samo tyczy się kierowców starszych ale już nie koniecznie.
A co do tych co czekają aż ktoś ich wpuści na lewy pas kiedy czekają przy zwężeniu - często ci jadący lepszymi furami a przede wszystkim terenówkami wp🤬lają się na chama nawet jak ktoś nie raczy ich wpuścić. Kolizji tam jeszcze nie doświadczyłem ale nie raz już terenówka z diodowymi lampami dosłownie wjebywała mi się przed machę prawie ocierając mi się o zderzaki mimo że jak c🤬j nie było miejsca - zamiast poczekać aż ktoś za mną go wpuści.
Nie chciałem oczywiście tutaj pisać że lepszymi furami jeżdżą same buraki ale widać to że lepsza fura zwykle jakby dodaje większych jąder. To samo tyczy się prędkości - ci w nowszych/lepszych autach mijają mnie tak jak bym stał w miejscu mimo że jest ograniczenie do 50 a ja jadę mniej niż 60....
ja tez daje ci piwko za info za muze mnie tez sie podoba kuropatwa121 nie wszyscy lubia hard basy
tak samo podobala mi sie muzyczka z takiego ruskiego filmu Beema taka melodyjka z telefonu albo z filmu nienawisc ( La Haine - piosenka Boba Marleya Burnin' And Lootin' ) poprostu wypas