podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Moim zdaniem zła indeksacja bębna i nabój poszedł obok lufy a nie centralnie
Jak dla mnie amunicja elaborowana "aftermarketowo". Możliwe, że poprzedni nabój był za słabo nabity i zaczopował lufę. Gość nie usłyszał może różnicy w dźwieku, bo mechanicznie na działąnie rewolweru to nie będzie miało żadnego wpływu i strzelił kolejny pocisk w ten zablokowany w lufie.
Jak napisane poprzednio - ma szczęście że może dalej walić konia.
A ja nie polecam kupna telefonów na aliexpres, zamówiłem dwa niby wersje na Europę i z gwarancją w serwisie. Nie dość że za każdy zapłaciłem jakieś lewe cło to gdy odwiedziłem oryginalny serwis to jeden fon był na Francję a każdy jego podzespół pochodził z innego telefonu (czyli składak z z serwisowanych fonów) a drugi był robiony na Amerykę i z jakiegoś powodu nie dało się sprawdzić nr seryjnych podzespołów. Najlepsze jest to że nawet pudełka tych telefonów miały inne numery seryjne niż podzespoły a do tego wieczko z denkiem pudełka również miały inne nr seryjne. W jednym (Francuskim) padła płyta główna po tygodniu w drugi się zawieszał i spuchła mu bateria po 2 miechach. Oczywiście gwarancji na takie telefony nie ma. Pierwszy kupiony czysto przez aliexpres, drugi z allegro z niby singapuru ale na paczce też był napis aliexpres.
, nie p🤬l... Zdjęcie które przedstawiłeś, jest fizycznie niemożliwe...
, I jak ty to widzisz? Nap🤬lasz w poprzedzający pocisk i gdzie się podziewają gazy prochowe? Wyparowują? Idą protestować na Krakowskie Przedmieście? Jedyna ich droga ujścia szczelina pomiędzy bębnem i lufą (no chyba że nap🤬lasz z Naganta). W dodatku energia samego pocisku też musi gdzieś się podziać...
podpis użytkownika
Tekst podpisu: