według mnie powinna być kara śmierci i pokazywana nawet w telewizji dlaczego ?? ju mówię większość ludzi boi się bólu a najbardziej śmierci myślę że dawało by im to do zrozumienia że nie wato a w tych czasach mało kiedy dostaje się dożywocie karą za morderstwo nawet podwójne jest max 25 lat czemu ?? luki w prawie osoby podają się za niepoczytalne spędzają kilka lat na leczeniu w szpitalu psychiatrycznym wychodzą i dalej mogą szerzyć przestępstwo a praca powinna być dla wszystkich więźniów tak jak w USA np kosić rowy stalowymi kosami czy sprzątanie poboczy ale MYŚLĘ ze ten zas..... rząd woli pilnować swojej dupy niż dbać o dobro innych
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie