Wys艂any:
2012-06-01, 20:55
, ID:
1171783
7
Zg艂o艣
Zauwa偶y艂em, 偶e przysz艂a kolejna moda, kt贸r膮 kultywuj膮 niedorozwini臋te zarazki, kt贸re us艂ysz膮 co艣 i plot膮 dalej, bo wydaje im si臋 to na topie, my艣l膮 偶e tym w艂a艣nie zwr贸c膮 na siebie uwag臋, bo: hejtuj膮 co艣, co ostatnio do hejtowania jest na topie.
Bezm贸zgie istoty jak dla mnie... nie maj膮 swojego zdania, nie my艣l膮 nawet, nie zastanawiaj膮 si臋 nad problemem, o kt贸rym p馃がl膮. I tak - p馃がl膮, bo zdrow膮 gadk膮 nie mo偶na tego nazwa膰, jak ju偶 to zdrowym p馃がleniem.
I ja rozumiem, 偶e te ze strony "wielkich internetowych szyderc贸w" by艂a odpowied藕, na inny mainstream, dotycz膮cy kultywowania marihuany, dla zwa艂y zacz臋li nazywa膰 ich 膰punami (w sumie ok - nas), a istoty obdarzone talentem do anty samodzielnego my艣lenia, robi膮 p贸藕niej w艂a艣nie takie g贸wno, kt贸re mi podnosi ci艣nienie.
EDIT:
I oczywi艣cie zapomnia艂em powiedzie膰 o tym, o czym chcia艂em wspomnie膰 na pocz膮tku, ale na szcz臋艣cie jakie艣 trze藕we jednostki, tutaj ju偶 o tym wspomnia艂y. Kole艣 nie jest "艣膰pany" marihuan膮...:
a) marihuan膮 nie mo偶na si臋 za膰pa膰
b) kole艣 za偶y艂 jakie艣 dobre tabletki, albo c馃がj wie jakie艣 grzyby... ale nie zio艂o, czy haszysz!