Wysłany:
2012-02-15, 23:58
, ID:
984430
4
Zgłoś
@kasztan_85
Tak jak okolo 50% spoleczenstwa. I co tym wnosisz? Nic, poprostu pokazujesz, ze twoje osobiste sympatie sa wazniejsze niz zycie w normalnym kraju. No sorry, ja tez nie lubie pisu, ale jeszcze bradziej nie lubie zlodzieji i bezpieczniakow. Ludzie z pisu mnie draznia, denerwuje mnie to ze to nie jest jasno okreslona partia tylko moloch zlozony z zespawanych liberalow i socjalistow. Ale laczy ich jedno (nie, nie kaczka) walka z ta kreatura ktora od polwiecza nazywamy "rzadem Polskim". Ci ludzie, udolnie czy nie walcza z korupcja i probuja zreperowac system w Polsce. Czemu jest na nich taka nagonka? Albowiem wlasciciele wiekszosci mediow w Polsce to emerytowana czesc aparatu bezpieczniackiego. Michnik - GW/ONET, Urban - NIE, Kotlinski - FiM, Lis - Wprost, M. Walter - TVN ("W lutym 1983 był rekomendowany przez Jerzego Urbana na stanowisko głównego konsultanta w planowanym zespole propagandowym, mającym poprawić wizerunek służb: SB, MO, ZOMO."). To sa fakty, ci ludzie i ludzie trzymajacy wladze pod koniec i po upadku PRL'u sa przyjaciolmi, przebywaja na tych samych salonach, pija razem. W momencie jak Olszewski (Korwin, Macierewicz tez) ruszyl te maszyne to od razu sie go pozbyto. PiS tez probowal to rozwalic, no i skonczylo sie tak, ze nienawidzi go cala Polska.
...
Think about it.
edit. @masabitumiczna
Nie napisalem ze Pis jest zbawca swiata. Poprostu udowadniam, ze pisanie PO>PIS jest bynajmniej nie na miejscu.
Lech byl prof. nadzwyczajnym. Dostal by profesure zwyczajna, ale no coz.. 1. jako prezydent nie wykladal. 2. no teraz to juz nie dostanie...
edit edit
Zrobienie z Bildy meczennicy mnie smieszy. Jak mozna sie na to lapac? Gdyby telewizja chciala, to by z Hitlera meczennika zrobili. (znam ludzi, POLAKOW, ktorzy twierdza ze Stalin byl dobry i robil to co musial...)