podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/A kto tu pieniądze z podatków chce przeznaczyć na rozdawnictwo 500+? Mówicie że obronią i pilnują interesu dobra. Moze i to zrobią. Nie wątpię, ale przy okazji zabiorą wam z kieszeni pieniądze nowymi podatkami.
.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.podpis użytkownika
Ponieważ Niewidzialny Różowy Jednorożec jest niewidzialny, nie można dowieść, że nie istnieje.
Nie jestem PISowczykiem, ale rzygam już tą nagonką. Rządzą zaledwie od paru tygodni, a wszędzie dookoła paranoja resortowych dzieci w mediach, komuszków, żydków (czyli znów mediów), wszelkiej maści lewactwa itp. Za swych rządów po-psl nie wykonało 48 orzeczeń trybunału konstytucyjnego i jakoś bólu dupy nie słyszałem, a i opłaconych manifestacji w "obronie demokracji" PetruSwetru też nie robił. Dziwić się potem że starsi ludzie, którzy już nie potrafią utrzymać nerwów na wodzy poszarpią jakiegoś dziennikarzynę z reżimówki. Mogę jeszcze tylko dodać to, co pare dni temu napisał inny użytkownik sadola :
PIS Odcina ryje od koryta i robi to bez narkozy - słychać paniczny kwik. Nie jestem pisowczykiem ale akcja mi się podoba.