ja się nie spinam ale na sadolu coraz mniej postów o bohaterach a coraz więcej czerwonych.
a tak na marginesie to skoro teraz jest tyle tej zarazy nawet na sadolu to czy chciałbyś żeby właśnie oni (towarzysz urban, michnik i reszta ekipy) pisali historię której będą się uczyć Twoje dzieci czy wolałbyś aby uczyły się prawdziwej historii i znali wartość swojej ojczyzny? jak dla mnie szerzenie wybryków takich pojebów jak on powinno byc surowo karane, skoro kasuje się konta ludzi próbujących przypominać o historii na wielu portalach w szczególności na yt. i wcale się nie spinam bo wszechobecna arogancja i lekceważące podejście do patriotyzmu jest propagowane w "wolnej" polsce od lat i mój komentarz tutaj nie ma znaczenia. A z okazji zbliżających się świąt życzę wszystkim mniej wybiórczej i tvnu:) i zapraszam serdecznie na marsz 11.11 może gdy zobaczycie to na własne oczy uświadomicie sobie zakłamanie mediów które są w rękach ludzi podobnych poglądów jak towarzysz urban.
myślisz że Twoje doświadczenia z kibla powtarzają wszyscy?;> ciągne temat dlatego że miejsce pod filmem służy zarówno do oceny jak i dyskusji o filmie. Ty za to za wszelką cenę chcesz mnie zmieszać z błotem;) ale to juz Twój kompleks:D z resztą uczestnicząc w wymianie poglądów z Toba nie wiem z jakiej okazji miałbym oddać Ci ostatni głos w rozmowie:) możesz obciągać komu tylko zechcesz i do tego nie mam nic nawet jak op🤬lasz gałe swojemu staremu, ale nie myśl że każdy idzie w Toje ślady;) ps. "do końca" to te k🤬y zniszczyłyby mój kraj gdyby wszyscy okazywali się Twoją błyskotliwością
a to że ten portal nie ma tematow tabu wiem i w sumie dlatego jestem jego stałym bywalcem ale zrozum że z zarazą trzeba walczyć a nie ją rozprzestrzeniać
![]()
@up, jak będziesz tak komentować teraz wszędzie to Urbana jeszcze bardziej nakręcasz do tego, aby tworzył, bo staje się skrajnie kontrowersyjny! Więc nie wp🤬lać tego gówna na sadola i nie komentować!
jest Urban, jest piwko
![]()
ile wam można wp🤬lać, żeby nie dodawać tutaj tego c🤬jstwa?
czy chciałbyś żeby właśnie oni (towarzysz urban, michnik i reszta ekipy) pisali historię której będą się uczyć Twoje dzieci
A gdzie ja k🤬a napisalem ze to moj idol ?!?! Masz problem ze zrozumieniem slowa pisanego ?
Ja na pewno bym wolał żeby historię pisał Urban niż Pospieszalski i IPN. Na pewno była by bliższa prawdy...
Wie pan, kto to Urban? To taki mężczyzna, który zasypia w krawacie, żeby rano odróżnić dupę od twarzy.
Tutaj leży Urban Jerzy.
Pokój jego duszy.
Trumna mu się nie domyka
bo wystają uszy.