podpis użytkownika
Słońce jest żółte, trawa zielona...Nienawidzę socjalizmu i socjalistów wszelkiej maści (PiS, PO, PSL, SLD i pochodne) ale do Urbana po 1989 czuję sympatię. Porzucił komusze ideały i stał się kapitalistą pełną gębą. Nie zrobił tego jak jego koledzy z PZPR i przeciwnicy z SOLIDARNOŚCI - poprzez kradzież majątku narodowego. Załozył gazetę i zarabia na niej.
Stówa (sto złotych polskich) autentycznie, dla moderatora który będzie za każdym razem kasować gówniane filmy z j***nymi komunistami. Jaki kolwiek chętny? A może ktoś jeszcze się dorzuci do tego co ja oferuje?
k***a wolę obejrzeć film z pedałami, zrzygać się przy tym pod siebie kilka razy, niż oglądać z🤬ba urbana i czytać do tego komentarze pojebów jego wielbiących
@Angel możesz podać na PW. Staram się nie być gołosłowny, i to co pisałem było autentyczne. Podaj numer konta, przeleje ci kasę, a ty będziesz każdy filmik z tym ch*jem kasować. Deal ?
@straatveger polecam ci nie podawać jakichś danych osobowych, bo będziesz ścigany na równi z pedofilami.
teee mądralo!! od kiedy nie można używać zwrotu "młodzieży" samemu będąc młodym?? starszy jestes?? może powiesz cos ciekawego o tym sk🤬iałym uszatym pajacu ?? MŁODZIEŻ interesuje się gównem!! a to co Ty o mnie znajdziesz nic mnie nie interesuje bo moja postawa nie jest zaczerpnięta z żadnej z Twoich lewackich ideologii. Po prostu z lewakami się nie dyskutuje;) i nie jestem pisowcem tak na marginesie!!
Niech żyje wolna polska bez tego prostackiego lewackiego interesu;) pozdro dla ciśnieniowców rodem z wielkiej rosyyyji:)