No fakt, mógł specjalnie przyjechać do Polski i latać po ulicach z maczetą.![]()
Co do JPII, to zapewne wielu "dobrych" ludzi miało nieciekawe fragmenty w życiorysie, tylko lepiej doj🤬 się do autorytetu religijnego, bo teraz modna nagonka na Kościół i religię. Nie bronię Go, ale będąc katolikiem zwracam większą uwagę na przejawy agresji wobec ludzi wierzących.
E tam c🤬ja wiecie w dupie byliście i gówno widzieliście. O zmarłych osobach sie zle nie mówi. Ale czego tu wymagac polska i polacy sa jak korewki zadne pieniedzy kazdy chce sie wybic osraja nawet Ojca swietego. A prawda jest taka ze wiekrzosc polakow to j🤬e nieudaczniki ktorzy sraja pod siebie. Smiesza mnie wypowiedzi ze JP2 nic niezrobil i tp. A co niby wy robicie, sam jestem leniwy. Ale zawsze walcze o swoje i staram sie zrobic najleprze nawet z najgorszego. A wiekrzosc medrcow sadistika siedzi z obsrana dupa wracajac z tej swej c🤬jowej roboty gdzie szef ich wali jak male kurewki a zona im dop🤬la do pieca po to by obsrywac wszystko i wszystkich. A taka pala z filmiku co robi gowno jeszcze ma wade wymowy i co wolicie takie k🤬iarza od ojca swietego. No wybaczcie ale dla mnie zostanie papierzem to chyba jest jakies osiagniecie w dodatku jednym z najelpszych w histori. Ale nie oczywiscie osrywajmy ludzi ktorzy cos osiagneli by nasze marne zycie wygladalo lepiej.
Co zrobił JP2 napisz mi tutaj , bo bronicie ale nie dajecie dowód na to żeby coś robił ? A co do pana to POWIEDZIAŁ PRAWDĘ i Ciebie to boli jak i pozostałych oszołomów.
Ahh och znający historię w c🤬j młody "Polaczek" z Ciebie. C🤬ja wiesz kompletnie po pierwsze gdyby nie on, ludzie z solidarności, popiełuszko i wszyscy wyjebiście odważni ludzie to c🤬ja byś tu teraz pisał p🤬do. C🤬j ludzie walczyli, papież jednak wywierał wpływ na władze zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Wpiezdu to była taka ciota jak tusk który trzęsie nóżkami przy putinie. Tak zaraz powiesz że p🤬le farmazony ale Ty potrafisz krytykować na temat o którym masz pojęcie na zasadzie przeczytania jakiegoś artykułu w onet.pl i posłuchania takiego c🤬ja który bierze 10 tys za p🤬lenie na wizji. Tyle ode mnie tylko nie spinaj zbytnio dupy.
Jestem Chrześcijaninem, ale papież to nigdy nie był moim autorytetem i śmieszyło mnie na lekcji Religi jak było zadane napisz kto jest twoim autorytetem i cala klasa pisała o jp2 żeby , nie być gorszym tez pisałem o nim.Pytanie do niechrześcijan. Kto jest Twoim polskim autorytetem (oprócz Piłsudskiego)?
Jestem katolikiem i mnie to nie rusza , kościół jest sprzeczny z tym co Bóg karze , pismo święte jest zmieniane przez Watykan który tak na prawdę nic nie ma wspólnego z kościołem i bogiem jak byś nie wiedział pajacu. Jak masz wierzyć w kogoś to wierz tylko w Boga. Nie będziesz miał bogów cudzych przede mną. I często widzę jak ludzie piszą, ze papież jp2 to był duch święty,śmieszy mnie to .