Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Chodzi o to, że ta figura w ramce to tak naprawdę nie prostokąt, żeby była prostokątem musiałaby zostać złożona z prostokątów proporcjonalnych do tego dużego, a że tak nie jest wydaję się nam, że to prostokąt.
Bez obrazy, ale twierdzisz że prostokąt może być złożony wyłącznie z mniejszych prostokątów do niego proporcjonalnych? Większej głupoty nie widziałem...
EUREKA!!!
Gościu pokazuje kamienie. W 37 sekundzie, kiedy je wykłada, nagła zmiana obrazu.Kamienie już nie są te same.
45 s - Od prawej licząc szósty klocek (pęknięty) jest bardzo długi. Licząc można policzyć nawet 10 szt w rzędzie(taaaki długi jest ten klocek- ja stawiam nie chwaląc się dłuższego).
nikt nie zauważył że pasek najbliżej niego ma czasem 4 czasem 3 fragmenty ?? jeden fragment on po prostu dokłada lub odejmuje... i to jest zwykle złudzenie (zwróćcie uwagę na prawa rękę gdy ostatni pasek układa... tyle ja mam do powiedzenia. nie ma za co