@Breivik
THPS4 z polskim gównorapem w stylu Tedego i innych? Obiło mi się o uszy, że grała tam Paktofonika, jeden wyjątek może, ale to i tak nie poziom nawet sznurówek takich zespołów jak SOAD, Iron Maiden, czy ACDC. Czy czysto skate punkowe ekipy. Nie słuchałem THPS4 w polskiej wersji i bardzo się z tego cieszę.
Każda wersja miała swój klimat... thug2 najbardziej kaciłem na starym kompie, grając na klawiaturze, thps2,3,4 na pierwszym playstation z kumplami z osiedla się siedziało, robiło trasy, napierdzielało, najnowsze straciły klimat, a wynalazki w stylu ride (miałem miesiąc to gówno. Oprócz bezsensownego skakania po pokoju w zasadzie nic ciekawego, triki nie wchodzą, detektor słaby... wole wyjść na prawdziwą deskę) to już gównażeria nad gównażerią. Ale do dziś czasem włącze THPS4 żeby pośmigać po trasach, porobić jak najdłuższe kombosy, posłuchać tej muzyki... ostatnio nawet 7letnia kuzynka się wciągnęła jak wuj kupił PS2 i jak jej przeszedłem THPS4 do zoo

Teraz mi mała żyć nie daje jak przychodzę w odwiedziny hehe.
Jeśli kogoś interesuje to wyskrobałem lata temu mały breakdown całej serii:
mclpl.blogspot.com/2009/10/tony-hakws-pro-skater.html nie będę cytował, kto chce to przeczyta.