Jak to nie?
Nie potrafią się przyznać do bycia volksdeutschem to pyskują.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Skończ już szczekać, bo się obsrasz, albo wylewu dostaniesz z nadmiaru emocji.
Poza tym, jesteś z Bielska-Białej.
Ni to k🤬a góral, ni to Ślązak, ni to Polak...
Bo została sprzedana przez takich zaj🤬ych goroli jak TY a teraz tu ludzie zamiast iść do porządy roboty to muszą j🤬 za marny grosz. C🤬j ci w zić pieroński gorolu!! bez odbioru.
Tyt to jesteś k🤬a p🤬lnięty...
Gdzie leży Bielsko-Biała? W Polsce u podnóża Beskidów więc przede wszystkim POLAK a po drugie góral.
Masz rację co do jednego, nie jesteśmy tfu hanysami.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Jak piszesz do mnie to używaj języka POLSKIEGO.
A to że sięsprzedajecie jak rasowe k🤬y mnie nie obchodzi. Winę sobie zrzucajcie na kogo chcecie.
a)Kto ty obsrana wancko się sprzedaje??
b)K🤬ą w tej sytuacji jesteś tylko TY. Mieszkasz ty pajacu w regionie o którym gówno wiysz!! Krzyz na droga "basztardzie"
c) Byda do ciebie pisoł jak mi się podobo i wiysz co ci powiym możesz mnie bodnoć w ciul.
Beskid Śląski
Obrazek
B-B
Ty k🤬a debilu j🤬y...
Bielsko biala jest na slasku.
niemam slow na takich ulomow jak ty ale powiem ci jedno:
ulgi mielismy bo wtedy polska plakala i blagala o wegiel - teraz jak zescie sie od ruskich uzaleznili i macie ten "eko groszek" ktory jest h🤬ja warty to zescie sie wypieli na slask zeby pokazac jaka to polska jest "fajna" i niezalezna. zebys sie tylko nie obesral twoim patriotyzmem.
Sami zaczynacie a pozniej placzecie na forach jacy to biedni jestescie a jacy my zli i w ogole h🤬j nam w dupe...
Wali mnie twoje zdanie i calej polski. Ci ktorzy jada po nas z zazdrosci sa zwyklymi pop🤬lonymi gorolami dla mnie i pewnie dla reszty slaska tez.
Teraz pewnie mi odpiszesz jakies tam p🤬lone gowna wyjete z twojej obsranej zazdrosnej mordy ale odpowiem ci na to zanim cos napiszesz:
Wali mnie to.